gmzeatsvr Melllike amin inşallah 🙏🏻 sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️ az kalmış bazen ne ara geçti zaman diyorum bazende hiç geçmiyor gibi geliyor 😍
gmzeatsvr Aminealeyna benimde ikinci çocuğum ama cinsiyet hala belli değil 😅 cuma günü randevum var inşallah artık görürüz 😍
Azra8Engin gmzeatsvr amin hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallah 🩷 bu zamanlar hiç gecmiyormuş ama😁
gmzeatsvr Azra8Engin bazen çok hızlı geçmiş gibi bazen hiç geçmiyormuş gibi geliyor bana 🥹 ama ne ara geri sayım başladı anlayamadım 🥹
merve_alan04 gmzeatsvr 93 bizim. 80 e düşünce çok az kalacakmış gibi geliyor içim kıpır kıpır ve hiç bi hazırlığım yok
gmzeatsvr merve_alan04 benim ikinci bebeğim olduğu için herşeyimiz var Allahtan sadece birkaç yeni eşya alıcam onun içinde cinsiyeti bekliyorum hala 😅
gmzeatsvr Aminealeyna öyle tabiki sadece bilsek en azından alışveriş yaparız diye bekliyorum. Bir oğlum var çok fazla ihtiyacımız yok ama kız olursa ona göre de bbirşeyler almak lazım 🥹
Azra8Engin gmzeatsvr sende 99 dan sonra geri sayıp kalan günü unutmayanlardansın sanırım 😊 99 a düşene kadar haftayı akılda tutup 99a düşünce hem hafta hem kalan günü söylüyorum soranlara 😁
Baharatajanova gmzeatsvr amin inşallah 🙏🏼 son günler baştaki bütün aylara bedel 😄 zaman hic gecmiyor.