gulcin46_ Ben şu an 18+3 üm kasıklarımda iğne gibi batmalar oluyor normalmi? İlk gebeliğim ve halâ hareketlerini hissetmedim normal mi?
momofmychildren gulcin46_ hareketlerini hissetmemeniz normal arada mide yanması dışında hiçbir belirtim yok
Bir_nazenin01 Hareket için 22 de hissedenler varmış ben şuan daha 9+2 yim ama normal hissetmemeniz biraz sabır☺
gulcin46_ momofmychildren anladım yak momofmychildren anla Temmuzsbl peki siz hareketlerini ne zaman hissettiniz?
Temmuzsbl O hafta da bende de oluyordu hatta arada hala oluyor. Doktora gitmiştim idrar tahlili istedi enfeksiyon mu var acaba diye. Hiç bir şey çıkmadı bol bol su iç dedi. 21+1 şuan bazen yine oluyor
momofmychildren gulcin46_ ben ilk 17.haftada kalp atışı gibi pıt pıt hissettim ara sıra hissediyorum ama doktor düzensiz olur dedi
Temmuzsbl gulcin46_ 18 19 haftada hafif başlamıştı belli belirsiz. Ama herkeste farklı tabi 24 te hissedenler de var
Merymytm Bende 18+6 çok fazla değil ama ara ara onu hissediyorum 17 16 da pıt pıt hareketlerini hissetmiştim 18 de biraz daha belirgin hissediyorum yarın 19 oluyorum