tubik_ Esrabyndr hafif baş ağrısı ve susuzlukla günü kapattım şükür. Elimden geldiğince tutmaya devam edeceğim
amayinedeiyiilerledim Esrabyndr çok şükür iyi geçti. Acıktım doğal olarak 🤭 şimdi bol su ile yola devam inşallah 🙂
minikfasulyeannesii Esrabyndr 7+5 günlük hamileyim akşama kadar güzeldi herşey az acıktım az susadım ama aramadım her ikisini de o kadar akşam olunca yemek hazırlamaya başlayınca midem aşırı bulandı suyu içtim koştum lavobaya istıfar ettim midede birşey yok affedersiniz safra çıktı sonra karnımı doyurdum şimdi yine ara ara bulanıyor midem siz nasıl geçti kaç haftalık hamilesiniz🤍🌸
Zuleyhadere25 Tuttum tabiki çok güzel geçti biraz acıktım susadım ama o zaten hamile değilken bile oluyor.🙏🏻☺️
esss_92 Bence bu soruyu sorup post açmayın daha fazla ben de sordum diye topa tutuldum bugün için gayet güzel geçti inşallah devamında da öyle olur tabi dayanamadığımız yerde ara veririz normalde de zaten regl olup bir hafta tutmuyorduk 3.04 gün tutup bir gün ara verebilirsin
Esrabyndr Maşallah hepinize ben de inanılmaz derecede bir baş dönmesi oldu herhalde tansiyon düştü bilmiyorum devam edeceğimi tutsam mı tutmasam mı çok kararsızım
Kupra Ayyy çok şükür bırıncı günü atlattım ama nasıl tuttuğumu bır ben bır Allah bilir, midem çok eşkıdı kuscak gıbı oldum ama atlattık 😀, eğerkı yine cok kotu olursm tutmicam… 😔
Esrabyndr 8+5 bende kızlar çok zorlamayın kendinizi Allah affetsin yapacak bişey yok sağlık öncelik hele ki biz hamişler olarak
Seda344 7+4 çok güzel geçti. Zaten hep yatıyorum. Eşim dışarı çıkardı iftar yemeğine. Bi sıkıntı yaşamadım. Şükür Allah kabul etsin
AnnesininBaliii07 Esrabyndr 31+4 biraz halsizlik oldu yapamicam dedim ama ikindi vaktinde bir canlandim aslında mideme çok iyi geldi acikmadim ama halsizlikk oldu ve çok susadim🥲