Momy9861 Tam 15 haftalığız, ama ben şimdiden ağırlaşıyorum sanki, ayakta biraz fazla kalınca duramıyorum uzanıyorum hemen, geceleri kalça ağrısından uyuyamıyorum desem yeridir, dönerken aşırı rahatsız dönüyorum,sizde durumlar nasıl
Tugba1tugba Momy9861 14 haftalık bende de sol kalça ağrısı oluyor yürürken halsizliğimde hala geçmedi. Karnımda baya çıktı zaten
Hulo2105 Momy9861 bende öyleyim 16+2 yim ama bayadır ayakta kalamıyorum karnım ağrıyor hemen. Geceleri dönerken göbeğimde ağırlık hissediyorum (bebekten olsa gerek😂) ama dönerken bu yüzden uyanıyorum.
Miam Momy9861 15+1 olduk. Agrılar bndede var. Özellikle yürüyüş yapıp geldiğimde. Bazende belimde cok feci bi agrı oluyo kitliyor beni inşallah böle sürmez geçer. Bulntılarımda devam ediyor. Bide bende aşırı derecede kaşıntı oluyo heryerimi yara yaptım😒
merylii_ Momy9861 doktoruna söyle benimde öyle oluyordu magnezyum başladı, şükür iyiyim şimdi ağrılarım azalmıştı, şimdi haftam ilerlediği için biraz biraz ağırlaştım.
Momy9861 Hulo2105 bendede ksrın ağrısından ziyade,aşşağı nacak taraflarımda kemik aprısı gibi değişik bi ağrı var. Dönme de aynı sizin gibi
Hulya-003 Bende 15 haftanın içindeyim bu hafta itibariyle karnım çıktı bayağı ama bana aşırı rahat geldi çünkü bulantılarım yok denecek kadar az yemek yiyebiliyorum artık çok şükür ağzımdaki ilk haftadan bu yana olan acı tat yok oldu uykusuzluk var geceleri uyumasam da sabahları dinç kalkıyorum ilginç sekilde yatarken bacak aramda yastık kullanmaya başladım artık
Tugba1tugba Momy9861 erkek dedi iki hafta sonra netleştiricem dedi. Doğru olabilir kızım da yoktu çünkü hiç
Nskan Ben de 25 haftalığım bir iki haftadır kalça ağrısı yaşamaya başladım doktorum normal e, bu ara kronik baş ağrısı ve ayaklarımda uyuşma gibi hissetmeye başladım doktoruma soracağım haftaya