semra2598 tamamdanolmuss bende o haftalarda çok kusuyordum günlerce bir şey yemedğim olmustur çevremdekiler karnın çıkmamış bebek gelişmiyor diye diye psikolojimi bozdular doktoruma sordum bebek sende bir vitamin bile olsa onu sizden alıyor sömürüyor yani sizi. Bu haftalarda zaten kaninizdan besleniyor. siz yemeyi takacaksaniz kendiniz halsiz kalmamak için takın dedi . Sizde şimdi bebeği düşünüp psikolojinizi iyice bozmayın üzüntü streste çok zararlı canınız bir şey isterse yiyin olmuyorsa zorlamayın. Zaten 16.17 . Haftadan sonra bulantı kusma bitiyor iştahınız açılıyor 🥰
tamamdanolmuss semra2598 ay inşallah biter bu bulantı kusmalar ya. Gerçekten çok zor allah sabır versin. Çabucak ilerleyelim bitsin gitsin bu günler 🥲
semra2598 tamamdanolmuss inan çabucak geçiyor benimde zor haftalardi o haftalar sürekli ağlıyordum. Şimdi rahatim 25. Haftadayim hamilelik bitsin istemiyorum. İnşaallah Sizinde bulantılar biter.😍
huysuz__ tamamdanolmuss seninki daha kötüymüş, troidin düşük mü bana dr um sınırın altında o yüzden bu kadar bulantı kusma yaşamışsın genelde troidi düşük olan gebelerde bu şikayet fazla demişti
tamamdanolmuss huysuz__ kontrole gittim bugün çok şükür her şey yolunda kusmalar normal dedi. 8 gün sonra çağırdı mide bulantısı için ilaca devam et dedi tüm salçalı soğanlı hamur işi yağlı kızartmalı yemekleri yasakladı 🥲
lLavinia tamamdanolmuss kaçırmışım orayı ben prilam kullanıyorum gece 2 tane alıyorum başlarda ben de çok iyiydi hiç bulantım yoktu fakat şuan ilaç ben de işe yaramıyor. Yani çok kusmuyorum eskisi gibi ama bulantım oluyor :( bunu doktora danışacağım gittiğimde bakalım ne diyecek. Umarım geçer bir an önce rahatlarız 🥲
tamamdanolmuss lLavinia umarım ya doktor bana yine tüm yemekleri yasakladı ve az az sık yememi söyledi.
Nergizgokce tamamdanolmuss ahh bu haftalarda cok normal 8. Haftalarda baslamisti bulantilarim 20. Haftaya kadarda sürdü anca anca iyiyim ben kusmadim hic kuru bulanti vardi oda çok kötü 8-9-10 haftalarda en yoğun oluyormuş 16. Ya girince biraz da olsa hafifliyor ama biraz daha sabret allah yardimcin olsun canım 🥺
Dilekk tamamdanolmuss bende prilam kullanıyordum ama o da fayda etmiyordu kusturuyordu zeytin ekmek yiyin iyi geliyor bende bu hafta kusmadım sadece çok şükür akşam yemeğim sadece zeytin ekmekti
Kardelenylmz tamamdanolmuss zorlama canım o daha kötü yapar seni rahatla uzan dinlen sonra tekrar yersin miden de 5 dk dahi kalsa bebiş gidiyor üzülme o konuda
tamamdanolmuss Kardelenylmz çok mucizevi bir şey ama insan yine de endişe ediyor. Sağlıkla gelsin de artık çekicez mecbur
Uydurbisey tamamdanolmuss ben de ilk başlarda çok çubuk kraker yedim.Zamanla biraz daha yiyebiliyorsun.Ama bulantı zor tabi Allah kolaylık versin.
sedassert 10+5 haftalık hamileyim. 6. Haftadan beri bulantım var, limon ve zencefil kokluyorum, sade soda iyi geliyor. Leblebi iyi geliyor. Su çok içemiyorum. Genelde açken bulantı ve kusma yaşıyorum tokken sorun yok.
tamamdanolmuss sedassert ay bu sabahtan beri aç tok farketmiyor sanırım. Açken bulandı midem kusamadım yemek yedim hastaneye geldik kusmaya başladım 😩
Limonlukekkk tamamdanolmuss canım geçecek bugunler merak etme ben bi ay boyunca gunde 15 kez kustum karnım aç olsa bile safra kusuyordum sürekli serum takıyordum 10. Haftada rahatladım şu an 14 haftalığım çok nadir kusuyorum ama daha iyiyim sabret geçio
tamamdanolmuss Limonlukekkk evet y hep safra kusuyorum özellikle. Ellerim ayaklarım gevşiyor bayılacak gibi oluyorum. Doktor açlık şekerime bakacakmış 8 gün sonra
huysuz__ tamamdanolmuss her şey yolundaysa miss😍hafta ilerledikçe azalıyo zaten bulantılar kolaylık versin Rabbim sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏼❤️