SonsuzMaviiii Kızlar 40+3 haftalık hamileyim. Öğlen 3 den beri, alt karın bölge kasılıp geri düzeliyor bu sırada da büyük tuvaletim var gibi oluyor Acaba sancı mi bu yaşadığım hiç bilmiyorum ilk gebelik olunca malum 😒
Minigiim-vebenn52 SonsuzMaviiii kaç dakikada bir sancıların şuan sancı olabilir dakika tut beş dkda bire düşerse doğum sancısıdır
Ketenprensess SonsuzMaviiii 32 haftalık gebeyim tam olarak böyle hissediyorum ayağa kalkamıyorum.bicak saplanıyor sanki karnıma
MadameNoire Minigiim-vebenn52 bu dk tutuş nasil oluyor yani sancıyı hissediyorsun 5 dk hissetmeyip tekrar başlıyor o şekilde mi ?
Minigiim-vebenn52 MadameNoire sancı22.50 de vurdu mesela bir dk sürdü 22.56 da bidaha vuruyor yine bir dk sürüyor bu şekilde
MadameNoire Minigiim-vebenn52 tamamdır tesekkur ederim ilk gebelik sayılır benimde son haftalarım da tecrübe yok işte soruyorum 🤭🌸
Ummuhanss Minigiim-vebenn52 hem zamanın gelmiş geçiyor hem de büyük ihtimalle doğumuna az kaldı aşkım çünkü sancı süren anlattığın şekildeyse eğer bişeyler artık başlamış olabilir🤩 rabbim bir sancıda kurtarsın inşallah
Minigiim-vebenn52 Ummuhanss örnek verdim kız 😂 ben atlattım çok şükür benim bu şekilde gelmişti sancılar peşine suyum gelmişti 😂