Ezcez Kizlar yataga girdim lavaboya kalktim yataga dondum tekrar 5 dakka snra tekrr idrarm geldi yine gittim baya sanki hic yapmamisim gibi girdim yataga girdikten snra tekrar geldi kalktm bu sefer altima kacrdim ama baya bi fazla aradan iki dkka gecti tekrar bir 2 snylik bir idrar ondan 2 dk snra yine sancim filan yok esimde iste simdi napayim ben suyummuydu idrarmiydi bunkadar sik olmamisti hic 😫
omerhalis Ezcez canim hicbir fikrim yok acile gitsen birini arayip aileden ben sezeryan ilk dogumum buda sezeryan olcak hic anlamamki kuzum teksinde ya
hohomoromu Ezcez suyun olsa devamı gelır idrar gıbı tutamazsın kendılıgınden akar kontrol et sürekli iç çamaşırını kokudan anlaşılır zaten idrar gıbı kokmaz su
Mystery89 Ezcez su idrar gibi olmuyor bardaktan dökülür gbi baya akıyor ve sen idrar gbi kontrol edemiyorsun canım ama her hamile farklı yaşıyor belirtileri nişanın gelmiş miydi?
omerhalis Ezcez dikkat et canim haftanda yakin cok yardimci olamadim ama postun uste kalsin yaziyimki belki dahada yardimci olan arkadaslar olur
hohomoromu Ezcez son zamanlardasın gelebılır sık sıkta idrar su da olabılır tabı kontrolde ol sureklı su gelmeye başladı mı musluktan boşalırcasına gelıyor bazılarında iç çamaşırını ıslatıyor sadece
Roja Canım benims de öyle suyum gelmişti sakın ihmal etme hastameye git benim öyle bebeğim düşmüştü yoksa sezaryen olacaktm çok şükür atladm kızım 6 yaşında ...