asell13 Aysemm44 köfteli bezelye yemeği Mercimekli pilav Salata Haşhaşlı çörek Eşimde bende niyetli değiliz ama ezan vaktinde yemeğimizi yiyecez inşallah 🥰
_ruyaninannesi_ Aysemm44 hayırli bereketli ramazanlar tavuklu pilav Şehriye çorbası Salata İçecek Ramazan pidesi üç çocukla anca tatli yapmadim evde tatlı atıştırmalık var Allah kabul etsin Tuttuğumuz oruçlari
MorKelebek54 Aysemm44 airfreyde tavuk, pilav, tarhana corbasi ve salata ☺️ tafli olarak esim alicak ama ne alicak bilmiyrum gidicne canim ne isterse ondan alirim dedi.
Babe2 Aysemm44 Tarhana corbasi Firinda kofte patates Eksili kuru dolma Yesil salata Ortaya meze olarak yogurtlu kirmizi lahana ,yogurtlu kirmizi köz biber Tatli yapmadim 😀 Herkese hayirli ramazanlar 💐
Bus0672 Karnı yarık Pilav Mercimek çorbası Çacık 17:30 işten geldim anca bu kadar yetiştirdim salata yapamadım turşu koyacağım tatlı yemiyoruz şekerim var 😂😂 Allah kabul etsin
Bus0672 Ylzknn zaten ben diyet yaptığım için çok yiyemiyorum ölçülü yiyorum yeter Allah kabul etsin hepimizin diğer günlere menüler fikir oldu bana 😂
annelik_4 Aysemm44 lahana sarması Kuru sebze dolması Mercimek çorbası Revani tatlısı Hoşaf Hayırlı iftarlar🌼