Aklınızda fikir olması için ufak bir tavsiye yazacağım ama öncesinde burdaki annelere teşekkür ederim. Hamilelik sürecindeki endişelerimin gitmesinde gerçekten çok büyük etken oldunuz yorumlarınızla 💓 konuya gelicek olursam yine buradan araştırarak Üsküdar Hospital Türkte Rabia hanıma randevu aldım. Öncelikle doktor çok pozitif, güzel yüzlü ve tatlı dilli, sizinle sürekli sohbet ediyor, merakınızı siz daha soru sormadan gideriyor, ara ara sorunuz olup olmadığını da kontrol ediyor, dünya tatlısı bir kadın. Çok güzel pozlar yakalıyor ve komik eğlenceli geçmesini sağlıyor, ağzı dualı bir kadın 😍 Bebişin her detayını inceliyor tekrar tekrar kontrol edip anlatıyor, bazı arkadaşlarım 10 dk bakıp çıkarttı demişlerdi yaklaşık yarım saat güzel güzel inceledik beraber. Öncesinde araştırıp gitmiştim eksik hiçbir şey söylemedi, fazlası bile var. Ki bir sorunla karşılaşsaydım bile eminim ki yine olumlu düşünmemi sağlayıp çözüm yollarıyla uğurlardı 🙏🏻 Detaylı ultrasona girecek olan annelere gerçekten içtenlikle tavsiye ederim. 1 adet renkli yaklaşık 20 normal ultrason görüntüsü veriyor, götürdüğünüz usb ye de 300 400 kadar fotoğraf ekliyorlar. Ücreti diğer yerlere göre çok daha makul. 1081 tl şuan güncel.