mineoksuz11 34busra tam karar vermedim ama şu görmüşsünüzdür belki boyalı olanlar var onlara bakıyorum şu ara 🥲
Mjgnfdn 34busra ben tulum şeklinde yaptırdım bi şapka ve eldiveni var müslin kumaş abartısız sadece isim işlemeli
MorKelebek54 bebisliozlem kuuzjm sen bunu dusunmuyisum yani aa o yaoi ben de yapayim diye bisi dusunmuyisun ama o belli ki düşünüyo senin ne yaptigini va neden bi kadar mersk ediyo ki😏 bilemedim vallahi 😂 balayinca girumce ile ki gitmek kiz ben de girumcemlerle arkadas kardes gibiyim de o kadar da degil yanj hic bi tatile giturmem yanima yanci
34busra 2-PrensesAnnesi oğullarımda yaptırmadım heves etmedim ama kızımda heves ettim hatıra olsun diye oğlanlara sadece battaniye yaptırmıştım el yapımı örgü 🙈🙏
Esrackc 34busra isimli süslü püslü olanlardan yaptırmadım bence hiç güzel değiller. Tinylamb sayfasından aldım aşşırı da güzeller sade yumuşacık tam istediğim gibi. Bir de fotoğraf çekilmek için müslin bir tulum aldım yeter.
ozgekader 34busra ben dün sipariş verdim üç tane sayfa vardı aklımda biri gereksiz pahalıydı diğer iki sayfa normaldi birinden yaptırdım gelince görücem artık kalitesini
ozgekader 34busra Bianneatölyesi -1000 tl falan. Bana fazla geldi Butikbebecik-599 tl güzel yani bianneyle aynı Bebeqon -650 tl ben burdan söyledim içime sinen burası oldu bakmak isterseniz diye 😊
mineoksuz11 34busra inşallah 🥹 bende alacaktım bu battaniyeden ablasından kalanlar vardı birde görümcem almış onun yerine müslin aldım🥲
ateenmommy Ben Bebesoil isimli Instagram sayfasından yaptırdım, gayet memnun kaldım henüz doğum yapmadım bebeğime giydirmedim ama gayet güzel kalitesi, 11li set satın aldım ❤️