Merhaba arkadaşlar. 11+3 gebeyim ilk hamileliğim 🥹. 8+3 haftayken idrarımda yanma üzerine kan gördüm. Korktum ilk acile gittim. Doktor bebekte bi kanama olmadığını eve gidip dinlenmemi ve bol su içmemi söyledi. Eve gelince biraz uyudum uyanınca bu sefer idrardan pıhtılı kan gelince şehir hastahanesi acile gittim. Kadın doğum bebekte bi problem olmadığını söyledi, üroloji ve enfeksiyon hastalıkları baktı, ilk olarak böbrek taşı ve kumdan bahsettiler. Daha sonra İdrar Yolu İltihabı diyip antibiyotik verdiler. Antibiyotiği kullanırken asla problemim yoktu. Antibiyotik bittiği gün yine kanlı idrar gördüm. Yeniden acile gittik bu sefer suya atılan bi ilaç verdiler. 4 gün önce kullandım. 4 gündür bir problemim yoktu. Dün gece yeniden aynı oldu yeniden kan geldi. Günde 3 litre su içiyorum, 1 avuç kuru dut yiyorum. Kişisel bakımıma her zaman dikkat ederim fakat bir türlü geçiremedim. Benimle bu durumu yaşamış veya yaşayan anne/anne adayları var mı? Başka ne yapabilirim nasıl geçirebilirim, bebeğime sonunda bir zararı dokunur mu?