asell13 6 gün oldu yaptıralı sonuç hala çıkmamış normalde 3-5 güne çıkar dediler ilk defa yaptırdım yaptıranlar kaç güne çıktı sizin
Onatd asell13 yaptırdığımın ertesi günü e nabıza düşmüştü benim. Doktora randevu alıp sonuç göstermeye gittim. Hemen çıkması lazım
asell13 emineaycicekyilmazz yani 3. Günü çıkar en fazla denildi bana da 6 gün oldu ürüme varsa süre uzar dediler özel hastane
emineaycicekyilmazz asell13 ben devlette yaptırdım özelle arasında bir fark olur mu inanın bilmiyorum
Pamuk asell13 Ben hamileligim boyunca serklajli olduğum için her hafta kültür veriyordum.Ureme olunca maalesef çok geç çıkıyor.Ureyen bakteriye karşı antibiyotik duyarlılığı falan yapıyorlar.
asell13 Pamuk hadi ya. Bu enfeksiyonla başımız hep dertte geçmiyor yeniden başlıyor hayırlısıyla bi doğursaydık. 9 doğurduk ama bu bebeleri bi türlü doğuramadık 🤷♀️
asell13 emineaycicekyilmazz anlamadım ki vala kuzum bende ilk defa yaptım ya acaba dedim önemsemiyolarmı ama galiba sonuç uzayabiliyormuş
asell13 Pamuk doğru diyosun 30lu haftalar gelirmi dedim çarşamba günü 30 hafta olacak 😅 ama bide bana sorun 😅😅