eminee35 Kizlar merhaba 17. Haftamdayim cok fazla acikiyorum yemek yemedigimde elim ayagim titriyor ama yinede oruc tutmak istiyorum benim gibi olup tutan varmi
48lipastelboya eminee35 7+5 bugün ben tutuyorum bulantım yok herhangi bir rahatsızlığım yok henüz bebeği bile göremedi doktor geçen hafta anneden beslenmiyor bu haftalarda o yüzden tutuyorum
Fatma-Zehra-gunes- Benim de 9 hafta olacak doktorum sen bilirsin dedi ama tam tutma dedi bugün tuttum midem çok bulanıyor ve her ayağı kalktığımda tansiyonum düşüyor sanırım tutmayacağım artık
lLavinia Fatma-Zehra-gunes- doktor değiştirmekten başlayın bence bu hafta da hiçbir doktor sen bilirsin demez.
Fatma-Zehra-gunes- lLavinia aslında tutmanı tavsiye etmiyorum dedi ama yok ben her şeye dikkat ederim diyorsan kendini dene dedi ama bugün denedim tutamayacağım kötü oluyorum
Mavilik Bence hamileyken oruç tutulmaz çocuk aç kalmaması lazım ayrıca hergün bebek için kullanmamız gereken ilaçlar var, bana kalırsa oruç işine girme bu sene çünkü sana emanet edilen bir can var arkadaşım için rahat olsun allah katında affı vardır onun
Melisa09 eminee35 evet emine hanım bende öyleyim hatta kahverengi akıntım oluyor düşük tehlikesi onun için ilaç içiyorum ama tutuyorum bende Allah kabul etsin şimdiden dayanabiliyorsanız tutun ben ilk 15 gün tutmayı düşünüyorum
BabyAta Melisa09 kusura bakmayın ama çok yanlış yapıyorsunuz doktorunuz bu konuda ne diyor. Düşük tehlikesi çok ciddi bir durum. Niye kendinizi zorluyorsunuz vudunuzun direncini düşüyorsunuz. Valla ben hayret ediyorum başka bir başlıktaysa tansiyonun düşüyor elim ayağım titriyor ama hala oruç tutuyorum diyenler var. Ekstra ödül vs falan mı veriyorlar. Dinen bile müsade edilmiş
BabyAta october ayyy valla o kadar anasayfayı meşgul ediyor ki iki sorudan biri oruç bir sürü başlık var zaten niye yenisini açıp duruyorlar hepsinde aynı muhabbet
Merveemin_96 eminee35 aynı bende 17 haftayım ve ikiz gebelik bugün tuttum ama çok acıktım aclıktan bulanıyorum bende devam edecem bakalım nereye kadar gideceğiz 😂
Melisa09 BabyAta ben o kadar kötü olmuyorum kan değerlerim iyi doktor ultrasonda bi sıkıntı görmedi sadece lekende olduğu için ilaç verdi zaten çok kötü olsam ben kendimde tutmam daha sonra tutarım ama rahattım 15 gün tutmayı düşünüyorum son 15 tutmamayı teşekkürler 🌸