leylaAraf Kaderimmmm16899 peki günde 2defa kullansam az miktarda yinede faydasını görürmüyüm kilo açısından
Kaderimmmm16899 leylaAraf ben bi sabah verdim bide aksam verdim iştah olan bebekse verirsin benim kızımın iştahı yoktu zayıftı ama ablam kullandı oda 3 öğün veriyordu onun kiloluydu canim 😘
ElaEge leylaAraf öyle yapın mama vermeyin sizi bırakır diyorlar ama hiçbirinde yaşamadık öyle bir şey ikisini bi arada götürebilmek önemli tez vakitte toparlansın kuzucugunuz🩷🧿
leylaAraf ElaEge günde 2defa verip bol bol emzirmeyi düşünüyorum zaten bırakır gibi olurda mamaya ara veririm
leylaAraf Kaderimmmm16899 benim kızım da normal iştahı denicem gaz yapmazsa üç öğün yaparsa ili öğün diye düşünüyorum
leylaAraf Pamuk zaten normalde de 4günde bir kaka yapoyor sancılı bi şekilde acaba o normalmiş bilmiyorum sma denicem artık yapacak bişey yok hem kilo alışı yavaş hem sütüm yetersiz
melike81_ Pamuk kııızz sma kullanırken bebeğin gğnde kaçkere kaka ypıyordu optpromu kullanıyodun bidee
Pamuk leylaAraf AA yoğunbakim da yattiysa eoprotein söylemediler mi? Anne sütünün içine katılıyor bizim 20 günde 1 kilo aldı şükür.
leylaAraf Pamuk hayır doğum kilosuma göre kilo alışı gelideymiş sadece.Yoksa kilosu endeksin altında değil sadece bir ayda doğumdan sonra yani az kilo almış buniki ay kullanıp toparlansın sonra bırakıvaz uzun süre kullanmayı düşünmüyorum
leylaAraf Kaderimmmm16899 dün akşam sma verdim akşam sancılandı ama yılmadım rahatlattım sabah bi daha verdim kaka yaptı rahat gibi ilk verdiğimizde sancılanması normal mi acaba alışıyor mu içe içe yoksa bi defa da belli olur mı gazı
Kaderimmmm16899 leylaAraf icirdikten sonra bebeğinize masaj yapın çünkü gaz biriktirmiyin bebekte emzirseniz bile gazını cıkartın öyle uyutun yoksa uyutmaz bebişler ama mama iyi ben memnun kaldım 😊
leylaAraf Kaderimmmm16899 şimdilik ara ara krizi tutuyor BioGaia ye bir damla kullanmaya başladık titreyerek krize giriyor acaba damladan mı mamadan mı bilemedim bi kaş gün test edeceğim damlayı kullanmayıp
Kaderimmmm16899 leylaAraf bebek gazlıdır ya valla benim kızımda cok gazlıydı ağlıyordu titriyordu 7 ay cektim eğer emziryorsan yediklerine de dikkat et canım o mama cok gaz yapmıyor ama Aptamil çok gaz yapıyor
leylaAraf Kaderimmmm16899 valla canm gaz ağlaması gibi değil kendi sıkarak ağladığında biliyorum gaz olduğunu ama bu çığlık atma ve sıçrama gibi ağlaması var arafa bişey dürtüyor sanki ben damladan diye düşünüyorum