Elif_49 Fetal DNA ucretleri devlette mi özelde mi yapılmak da Ve ücretleri nelerdir ne zaman çikar sonuçlar nelerle ilgili bilgi veriyor bize bilgisi olan veya yaptıran var mi
Hulo2105 Elif_49 eurofinse yaptırdım ocak sonu 11700 dü kur arttı ama o da artmıştır. 9 güne çıktı sonucum. Sorun yoksa sağlıklı diyor öbür türlü herhalde doktorunuz varsa bişey size anlatır. Hem doktora hem size bilgi veriliyor. Cinsiyeti de doktor söylüyor.
Leyla81 Elif_49 yeditepe üniversitesinde yaptırdım 11.500 civarıydı ama dolar bazında olduğu için fiyat artabilir. 10 iş gününde sonuç cıktı
Makbulepoyraz Nipt plusa yaptırdım hastanenin anlaşması vardı 11.500 tl ye yaptırdım özelde yaptırdık 15 gün içinde sonuçlar çıkıyor
mlkechnn Niptyplus yaptırdım 380 dolardı yılbaşından önce 11.500 denk geldi 10 iş günü de çıktı. Anlaşmalı olduğu hastaneye gittim kan verdim ama isterseniz eve gelipte alıyorlar
iremd-1798 Elif_49 8000 TL ye yaptırdım bende özel bir laboratuvar da kan verdim 5 iş günü sonunda sonuçlarıö geldi.
Evremo Sedadvc Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde fetal DNA ücretsiz yapılıyor sadece 300 lira muayene ücreti alıyorlar
Aden35_yn Fetal dna testi ne zaman yapılıyor ve ne için acaba Kusura bakmayın bilmiyorum o yüzden soruyorum
Limonlukekkk Aden35_yn 10. Haftadan itibaren yapılıyor down sendromu trısomi 13 ve 18 gibi genetik hastalıkların varlığı hakkında bilgi verir aynı zamanda kromozomlarada bakıldığı için cinsiyet te kesin öğreniliyor
Aden35_yn Limonlukekkk devlete gidiyorum devlet yapıyor mu ücretsiz acaba ayın sonunda bana da yapılacak ikili testte
lena1234 Evremo herkese yapılıyor mu hiç ücretsiz ultrasonda bi iey görülmüş olması lazım diye biliyorum