Gul__999 Merhaba hanimlar 5 haftalik gebeyim, ultrasyon keseyi gordu ama henuz icinde birsey yok git 10 gun sonra gel dedi boyle olan hamileler var mi ? Hcg degerim suan 6066… Folik asit sonucum 4,28 biraz dusuk oda beni rahatsiz ediyor ☹️
metemom_ Gul__999 iki hafta sonra görünür canım korkma bizde başta sadece keseyi gördük 4+5 de falan sonra iki hafta bekledik öyle bebeği gördük geç döllenme olmuş
sedaaa- Gul__999 merhabalar bende şimdi çıktım 5+3 benimde kese var bebek yok. Doktor erken olduğunu söyledi haftaya çağırdı bende beklemedeyim ♥️
Gunesh856 Gul__999 vajinalmi bakmi? Yoksa karindan? Karin dan baktiysa gorunmemesi normal arkadasim 8haftada gorundu o yuzden endiselenme
Papatyaa2 Çok normal bende 6 haftalıkken gittim şu an bebeği görmeyi beklemiyorum dedi keseyi görmek istiyorum dedi küçük halde gördü ve çok normal dedi 7-8 haftada bebek ve kalp atışı ideal bana 2 hafta sonra gel dedi tam 8 haftalıkken
06_hb06 Benimde 5 inci haftada kesem gözükmüştü bebisi göremedik ilerleyen haftada ise bebisi gördük korkma onuda görürsün inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲
Gunesh856 Gul__999 normaldir bende 5haftaligim vajinal bakildi oyle gordu bazen doktorlar bekliyor bazilari bakiyor benim ki karindan gorunmez direk vajinal bakti