Zeynepsavccii Merhaba kızlar 32. Hafta da doktor bebeğimin kanala girdiğini döndüğünü söyledi 36. Haftaya giriyoruz internete baktığımda bebek döndükten 2-4 hafta sonra doğum başlar yazıyor bu konuda tecrübesi olan ya da bilgisi olan var mı?
umrumdadegil Zeynepsavccii kanala girmesiyle dönmesi aynı şey değil bebeğin kafasını normal doğum pozisyonuna döndürmüştür doktor onu demek istemiştir
yeschef-13 Zeynepsavccii benim 24. Haftadan beri doğum pozisyonunda bebeğim kanala girmediği sürece isterse 6. Haftadan beri dönük olsun fark etmez ki
tatlibebegim_ Zeynepsavccii bende 32 haftalığım kafası doğum kanalına girmiş aşırı kasıklarım sancıyor vajina falan her an çıkacak gibi adet ağrısı sancılar var sizinde öyle mi
Zeynepsavccii Minigiim-vebenn52 aslında doktor hem kanala inmiş hem dönmüş dedi 32. Hafta da ama daha sonraki haftalarda kontrole gittiğimde bir sıkıntı görünmüyor dedi
Zeynepsavccii umrumdadegil evet sanırım öyle olmuş döndükten sonra kısıtlama verdi merdiven kesinlikle inip çıkma bu haftalarda yat erken doğum olur dedi sonraki haftalarda bir sıkıntı görünmüyor dedi
Zeynepsavccii yeschef-13 aa maşallah ben de başta dönmeyecek diye korktum sonra dönünce doktor beni korkuttu ama şimdi bir sıkıntı yokmuş çok şükür
Zeynepsavccii tatlibebegim_ evet adet sancısı ben de de bar doktora da söyledim fakat nst de korkulacak birşey yok sancı görünmüyor dedi üşütmüşsündür gibi birşey dedi bol su iç dedi
elidaa tatlibebegim_ benimde 32 haftam ondan mı aşağı vuruyo ayağı cikicakmis gbi bazen kasıklarım çok fena bianda bı sancı giriyor.
tatlibebegim_ Zeynepsavccii nst bende girdim sancı çıkmadı şuanlık erken doğum görünmüyo dedi ama gel gör ki adet ağrısı gibi ağrılar devaö ediyoe bebeğim çok toplanıp sertleşiyo kasılmalar oluyor
Zeynepsavccii tatlibebegim_ benimde durum aynı ilk aylar Progestan daha sonra kasılma önleyici bir ilaç kullandım erken gelecek gibiydi neyse ki şu anlık bir sıkıntımız yok ama yine de her an gelecekmiş gibi heyecan var 🙈
Gizemd-01 Zeynepsavccii 29. Haftadan beri baş aşağı dönmüş durumda ama kanala girmedi daha. 37. Haftadayız
Smhayg Zeynepsavccii bende 32. Haftada geçen hafta kontrole gittiğimde baş aşağı dönmüş durumda olduğunu söyledi doktor. Üç hafta sonra tekrar geldiğimde çatı muayenesi yapacağım dedi. 33+3 üm kasıklarım ara ara ağrı yapıyor ve bebek çok sertleşiyor hareket halinde.sanki alttan çıkıverecekmiş gibi 😁
rabisskocc Zeynepsavccii benim 24 25. Haftalardan beri baş aşağı pozisyonda duruyor doğum pozisyonunda yani şuan 35+4üm hala öyle ama kanala girmediği için doktor birşey diyemiyor