2828ajaja 20haftalik hamileyim canım bayadir kuru hurma çekiyordu bugün baya bı yedim 10tane falan bişey olurmu siz hiç yedinizmi ?
Minigiim-vebenn52 2828ajaja maşallah bari bitene yiyeydin yemişsin artık yapacak bişiy yok ama daha yeme hurmanın içinde suni sancının içindeki bir maddeden varmış o yüzden son haftalarda doğumu tetiklemek için doktorlar yenmesini öneriyor
nununundunyasi 2828ajaja rahim ağzını yumusattigini bilmeyerek mi 10 tane yedin, canın çekti nefsine hakim olamadığın için mi? Bir iki tane yemede sıkıntı olmaz da seni 10da durduran ne oldu
mavikalpvemavikalp 2828ajaja yani abartmasaydınız keşke🤣 abartmadan yenebilir nefsinizi köreltseydiniz ama 10 tane fazla Hem yedikten sonra biz ne yapabiliriz🙃
SelmaGmss Birsey olmaz bende 12+5 haftalığım.Canim çekti yedim,aksilik hissetmediğin sürece telaş yapma daha hurma yiyip bisey olan yok
2828ajaja mavikalpvemavikalp burda gülünecek ne var kaç aydır biseyler yiyemiyorum kustugum için canım çekti yedim ve dördüz annesiyim normal canımın çekmesi nefisle alakası yok
MorKelebek54 2828ajaja dördüz annesi olarak hurmanin digumu baslattigini nasil bilmiyosun?? Bence bu nefisle canin cekmis yemissin de bu kadar yedikten sonra mi aklina geldi acaba bisi olur ku diyip buraya sormak. Geripsiniz gercekten😒
Deletedmom_88 2828ajaja ben hurma yiyorum bol bol, günde 10 tane de değil ama bende bir problem yaratmadı. 32.haftamdayım hamileliğin başından beri tükettiğim bir şey. Sadece bebeğe değil tabi ama her şeyin fazlası zarar yine de
2828ajaja Deletedmom_88 sağ salim alırsınız kucağınıza inşallah benim ilk hamileligim olduğu için bişey olmaz dedim ne bilim
Temmuzmucizesi26 2828ajaja 10 tane yemek mi ??? Doğuma gidecekler bile o kadar yemiyordur nefsinize hakim olun lütfen sıkıntı çıkarabilir dikkat etmelisiniz her ihtimale karşı
2828ajaja Temmuzmucizesi26 iki saatdir ben ne anlatıyorum acaba yorumları okusanız anliycaksiniz nefisle alakalı olmadığını
Temmuzmucizesi26 2828ajaja can çekmesinin neyle alakası var nefisle işte. Birde acil yazmışsınız yedikten sonra buradaki insanlar ne yapabilir size gidip doktorunuza danışın hanımefendi sigara kolik olan insanlarda var canları çekiyor ya da zararlı şeyleri de canımız çekiyor ama gidip abanmıyoruz kendimizi tutuyoruz. Soru sormuşsunuz gelecek cevaplardan niye kocundunuz herkese ters yaptınız anlamadım