daisybebek Bbk88 4 ay önce evet aslında yumurtam gelişiyor ama catlamamış kist olmuş demişti kist gitti şükür ovülasyon testide koyu olunca yine yumurtlama var çatlamazsa diye korkuyorum
Bbk88 daisybebek pko var mi sizde acaba inşallah çatlar lh hormonunda sorun var mj acaba baktirdinuz mi .kist gitmiş şükür. Bence o bir kerelik birseydir birdaha sorun olmaz catlamasjnda diye düşünüyorum
daisybebek Ftrhn 2 gündür pik şükür lakin çatlağında T çizgisi renk azalacak mı. Böyle koyu kalırsa çatlamaz mı demek
daisybebek Bbk88 pco yok şükür canım horman testim geçen ay iyi çıkmıştı. Hadi inşallah çatlasın artok. Ovü hep bordo çıksın diye bekledim şimdide renk azalsın diyorum🥹
daisybebek Kızlar 2 gün çift çizgi bordo olduktan sonra (11-12 mart bordo ) 13 mart 3. Gün böyle T çizgi rengi azaldı çatlama olmuş mu demek https://hizliresim.com/lukmsgc
daisybebek Ezel16 hay Allah razı olsun cevap verdin ya aynen havuç da işe yaradı demekki. 2 gün denedik bugun ara verip yarın mı denesek diyordum ? Onu da sen söyle 😝