Tugba-ikizler Bız 30+4 olduk kızım 1628 oğlum 1485 gr olmuş aralarındaki fark her gittiğimde açılıyor çok üzülüyorum sizde durumlar ne?
Btl_akkurr Tugba-ikizler canım ikizse ilaki birinden biri daha toplu biri daha zayıf oluyor Rabbim sağlık versin sağlıkla kucağına al inşallah gerisi önemli değil biri diyerini taşıyor sanırım ondan zayıf oluyor
Kubra003 Myrtle haftalarımız aynı ben bugün muayene oldum ama kilo 1269 🥺🥺 doktor hiçbir şey demedi kilosuyla alakalı karın çevresi büyüklüğü geride dedi sizinkileri okuyunca üzüldüm baya
maviipapatya 30+4’te doktorumuz kontrolde bebeğimin 1669 gram olduğunu ve sınırda olduğunu söyledi 😒 endişelendim…
Hayat31 [silindi] 28de gittim. 1hafta önde dedi doktor. Şimdi perşembe tekrar gidicem duruma bakacak.
maviipapatya Tugba-ikizler yani bilmiyorum sadece öyle söyledi, günde 3 lt su iç dedi tamam dedim ama buraya bakınca gayet normalmiş diyorum. Ben de anlamadım 🤷🏼♀️
Cennettunc Benim e nabizda ki gebelik haftamla ultrason kağıdı hafta aynı değil aralairnda bir hafta var neden
Aysenur-yakarer28 33+1 2107 gram 🫶 Doktor haftasıyla uyumlu dedi bazı çocuklar minyon oluyor stres yapmaya gerek yok diye düşünüyorum herhangi bir erken doğum riski yoksa doğduktan sonrada aldırırız bebişlere kilo