Ecemmm07 Kızlar 10 haftalık olduk her gün kusma mide yanmam vardı iki gündür gecti cok şükür ama cok halsizim hep yatakta yatıyorum evimi bile toplıyamıyorum nezamn gecer bu halsizlik ve yemek yapmaktan tiskinmişim ve yemek bile yiyemiyorum
Melodm Ecemmm07 bende 10 haftalığım hala bulantı ve kusmalarım devam ediyor , evden tiksindim , mutfağa giremiyorum , doya doya yemek yemek istiyorum ama asla yiyemiyorum , yediğim an çıkıyor , su bile içemiyorum , ne zaman bitecek bu durumlar acaba ?
Sealemdar Ecemmm07 Ben tam 2,5 ay çektim öğleden sonra saat 4e kadar yataktan çıkamıyordum hem uykum oluyordu hem mide bulantım vardı en sevdiğim yemekleri bile bir kaşık yiyip bırakıyordum 5 kg vermiştim ama sonra düzeliyorsun birazcık dişini sıkman gerekiyor canım bu arada bebişin erkek olabilir benim belirtilerim hep böyleydi 🫠
Ecemmm07 Melodm aynen ve ben susyu cok seven birisi olarak şuan içmemeye korkuyorum kusarım diye ama napim olsunda 8 yıldır bekliyorum saglıklı olsunda
Damlaozzz Canım bende senin gibiydim yataktan kalkamıyodum ama çok şükür 2. trimester da hepsi gitti doktor 1. trimester da yorgunluk halsizlik bulantı sürekli uyumanın normal olduğunu söyledi uykudan gözlerimi açamıyordum kendimi strese sokmuştum keşke yapmasaymışım dedim kendime zehir etmiştim maalesef. Sen sabret canım hepsi geçiyor zamanla bebişinle keyifli vakit geçirmeye bak 🥰🙏🏻
Ecemmm07 Damlaozzz ya aslında uyumuyorum da sadece gözüm kapalı her şeyin farkındayım bazen rüya görür gibi oluyorum sonra kalkıyorum ayağa kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum hep uzanıyorum gözüm kapalı uyumuyorum da geçer inşallah ya
Ecemmm07 Sealemdar ay hadi inşallah ya kusmaya atlattım iki gündür çok şükür sigara kokusu gelmedik sürece akşamları bazen oluyor o da normal artık hamileyim sonuçta dört gözle bugünü bekliyordum ama şu an öyle bir haldeyim ki bilmiyorum hayırlısı artık