Tugce889 aslanbaby_ ilk gebeliğimde orta riskti. Kızım doğduğunda gelişim geriliği vardı. Detaylı ultrasonu normaldi. Ense kalınlığı ve burun kemiği çoğu genetik anomali için iyi belirteç demişti doktorum. Sizin ense kalınlığınız da ortada. Detaylıyı beklerdim ben de.
aslanbaby_ HmerveK ihtimal testi evet ama insanın içine kuşku düşüyor önce sağlık.. rabbim herkese sağlık versin🙏🏼 fetal dnayı da düşündüm sonra detaylıyı beklemeye karar verdim. Şimdi 17 haftadayız 4 hafta sonra detaylıya gireceğim allah nasip ederse🙏🏼
Tugce889 aslanbaby_ evet şu an 21 aylık. Yaşıtlarından bir farkı yok fiziksel zihinsel ve motor gelişim açısında. Yaşıtlarını 3. ayda yakaladı. Doktorlar şaşırdı anne sütü mucizesi dediler
aslanbaby_ Tugce889 benim ense kalınlığım orta da demişsiniz ben pek sonuçlardan anlamıyorum yani iyi mi ense kalınlığı
Tugce889 aslanbaby_ evet gayet normal 3 ve üstü sorunlu diye biliyorum benim ilk kızımda 1.3tü ikincisinde yanlış hatırlamıyorsam 1.1 ilk kızımdan eminim ama
aslanbaby_ Tugce889 İlgilendiğiniz için teşekkür ederim🫶🏼 Allahın izniyle tüm çocuklarımız sağlıklı sıhhatli doğsunlar büyüsünler🙏🏼