Esraibo1998 Beyzahmsr ben ilk oğlumda oldun 5 sene içerisinde tekrar hamile olursan gereği yok tekrardan vurulmaya dedi hemşire kendi doktorumda dedi vurunma diye tekrarlama dozu olarak
mervemurat16 Beyzahmsr 24 haftalıkken tek doz oldum kol ağrısı dışında hiçbirşey olmadı iki gün aşının yeri ağrıdı sadece
Beyzahmsr Selinmoon Ben şimdi 30 haftalığım koruma amaçlı bir doz oldum ama endişe ettim benim gibi olan var mı acaba ?
Alinrabia Selinmoon bn 8 haftalıgım suan saglık ocagı bnı 13 mayısta cagırdı o zmn 17 haftalık oluyorum erken degıl mı ası ıcın
Selinmoon Beyzahmsr benim arkadaşım da 1 doz olmuş . Ama bilmiyorum bir sorun olur mu , doktorun ne dedi
Gzdee93 Beyzahmsr Ben Kasım da olmuştum Doktora sordum hatırlatma dozu olabilirsin dedi 22 haftalığa girdim bende 2. Ye olucam yakın yakına sonuçta 6 ay olmadı daha tedirginim bende biraz
Beyzahmsr Selinmoon Ben en son 2018 de olmuşum son doz olarak bir tane olsan yeter dedi ama 30. Hafta da olmak bana biraz geç geldi endişe ettim
Maviii_98 Ben olmadım 18 haftalığız en son iş için 2 sene önce olmuştum doktor gerek yok o zaman o yeterli olur demişti başka doktorada sormadım. Sizlerin süreçleri nasıl?
Beyzahmsr Maviii_98 Normalde 2018 de olmuştum 4 doz ama 5 yılı geçtiği için tek doz hatırlatma istediler. Ama 30 haftalığım şuan ve bugün oldum o yüzden endişe ettim.
Tugcedora 4.5 yıl önce olmuştum doktorum önerdi 1 doz oldum 25 haftalıkken ama 2. Doz olup olmamak da kararsızım gerek var mı diye