Didem_faruk 5 hafta 4 günlük gebelik var. Kontrole gittim kese var bebek yok dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi. Sizce boş gebelik mi 🥺
mavikelebek54 Didem_faruk boş gebelik denmesi için daha çok erken. Benim 9.haftada teşhis konmuştu. 8 9 haftaya kadar bekliyor doktorlar takip ediyorlar gelişecek mi diye. Belki geç döllenmedir içini ferah tut hayırlısı olsun
Hyryaytn9004 Didem_faruk şuan bende 5+4 haftalık hamileyim tam 5 haftada gittim benimde kesem vardı ama boştu bekleyelim çok erken dedi doktorum. Canınızı sikip strese girmeyin bende duyduğumda çok stres yapmıştım ama burda bı kaç kişi ile konuşunca rahatladım.
Yelizkahramn Didem_faruk sakın stres yapmayın ben 6. Haftada gitmiştim aynı şeyi söylediler kese boş görünüyor hatta dedi. 7 . Haftada kalp atışını duyduk çok şükür zaten bebeğin görülmesi henüz çok erken
-Themother- Didem_faruk şu doktorlar da moral bozmak da bir numara ! Demiyor ki henüz çok erken görünmesi için. Kese boş ne demek ya insanı üzmek için yapar gibi. Ben de ilk gebeliğimden5+4 gittim sadece kese görünmüştü. 7 haftalıkken gittim bebeği ve kalp atışını duymuştum
sedaaa- Hyryaytn9004 benimde 5+3 şimdi çıktım doktordan geçen hafta da kese vardı, şimdide kese büyümüş fakat bebek görünmüyor. Doktor erken olduğunu söyledi beklemedeyim bir hafta sonra tekrar gideceğim ♥️