Mariaa Arkadaşlar 1,5 bucuk 2 santimle yatışım yapıldı hastanedeyim şimdi 2 gündür sancılarım vardı arayla gıdıp gelen İlk gebeliğim Lütfen dua edin Allah rızası ıcın Kolay doğum olsın🤲
RM0 Mariaa bu ramazan gününde sağ Salim kolay doğumlar nasip etsin inşallah send bizlere dua et olur mu 💐🐣🤲🏻
Ftmtts Mariaa Allah yardımcın olsun inşallah bende yarın tam 40 haftalık olucam suni sancı ile doğum yapicam bende de ne açılma ne sancı hicbirsey yok inşallah hepimiz için kolay ve sağlıklı bir doğum olur 🌺
Mariaa Dnmzzeda yok bitanem 2 gun evde ufak sancılarla geldım yatıs verdıler suni sancıyla 4 saate doğurdum Suyumu ebeler patlattı
mavikalpvemavikalp Mariaa kaç haftalıksınız? Keşke sancıları evinizde çekseniz bulunduğunuz odada banyo varsa sıcak suda beklemeye çalışın lütfen bol bol dua okuyun derin nefes almayı unutmayın Sağlıkla alın kucağınıza inşAllah🌺🥰
Mariaa mavikalpvemavikalp aslında 2 gun evde cektım sancıyı kontrlım vardı doktor yatıs verelım dedi suni sancıyla 4 saate doğurdum🥹
Ftmtts Mariaa Allah razı olsun evet bugün suni ile doğum yapicam ama bu sabah ne oldu bilmiyorum galiba kendi sancılarım başladı 11.20 de randevum var o zamana kadar inşallah doğumum başlamış olur dua edin 🌺 sizde evladinizi sağlıkla büyütün inşallah. Allah bağışlasın
Dmrcn Mariaa allah analı babalı büyütsün maşallah su gibi doğum olmus😇 ben de 39+1 im bekliyorum acaba suni sancı süreciniz nasıl geçti benimde öyle olacak sanırım
Mariaa Dmrcn suni sancı kendi sancınız gibi ama biraz daha güclü kendı sancınınn yetersiz kaldığı yerde onu verıyolar doğum başlasın dıye ben yatamadım nst de uzanarak karsılamak biraz zor Ayakta kalırsanız ızın verırlerse ayakta sancılarınızı karşılayın Allah yardımcınız olsın ıns kolay atlatırsınız 🌸 Açılmalarım cok hızlı ilerledi ebede alttan kontrol etti yarım saate bir onun etkısı varmıydı bilmiyorım 4 saate dogurdum ☺️
Balmommyy Mariaa sancılarınız ne sıklıkla oldu dayanılmıycak gibimiydi bende gece sancılandım sabaha kadar belirli aralıklarla ve çok idrara çıkıyorum bazen alt tarafımda baskı oluyor sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi ama sancılarım düzenli değil 36 haftalığım
Mariaa Balmommyy 2 gün evde cektım İlk bırıncı gün gece bi anda kasıklarıma adet agrısı gıbı gırıyordu 5 dk bır 7 dk bir gece düzensiz geldi Sabah bi anda gerı gıttı aynı akşamında bu kez düzenli 5 dk bir gelmeye başladı gene ilk günden daha kotuydu sancılar düzenli devam ettti zaten artık doktora gıtmem lazım dedıgım yerde gittim Zatenn yatıs verildi acıklık 1 bucuk 2 santıme ulaşmıstı Ins sende boyle hızlı kolay bı doğum yaşarsın 🌸🙏