Elifylmz 5 haftalık hamileyim kasık aağrılarım oluyor şükür ki doktorum kanama olmadığı sürece normal dedi 🙏🌼💗
suzu Elifylmz çok normal cnm benim de çok ama normal hatta bu durumu 9 ay yasayan var,şimdi geldik dr dan kese büyümüş şükür 7.hafta cagardi
Estur Elifylmz bende 6+4 haftalığım canım kasık ağrısı değil de mide bulantısı oluyor mide boşaldıkça. Doktor diyor ki mideni boş bırakma. Ayol ben zaten 66 kiloyla hamile kalmışım şimdiden mide boş kalmazsa 9 aya 100 kilo olucam 😂😂
Estur Elifylmz bu Arada kuzular ben henüz hamile gibi hissetmiyorum sanırım bebeğim daha minnacık olduğu ve tam oluşmadığı için sizde de oluyor mu böyle düşünceler. 😍
DenizOcakLafc Elifylmz bende 3 haftalık hamileyim,dün alttan muayene ile minnacık göründü 😊 benim kuyruk sokumunda çok ağrım oldu dün bu sabah kalktım ağrı gitmiş hafif kalmış . ama ağrıyı çok şiddetli hissedince korkmadım değil 😞
Elifylmz Zeynepppgf hayırlı olsun rabbim korusun canım valla 5 ya da 6. Haftalarda görülmesi gerekiyor demişti Dr um
Elifylmz DenizOcakLafc canımmm geçmiş olsun o bende de oluyor Dr kabızlık tanda o tarz ağrular yaşanabildiğini söyledi bol bol su iç sende nolur nolmaz
DenizOcakLafc Elifylmz doğru vallahi kabızlık olabilir bir de hormonların değişiminden böyle ağrılar oluyormuş . Sanki belimi üşütmüşüm de orası tutulmuş gibi ağrıyor vallahi 😞
Elifylmz DenizOcakLafc canım ya inşallah böyle devam etmez bol bol dinlen ben öyle yapıyorum çünkü bu ilk aylar önemli
DenizOcakLafc Elifylmz tamam canım allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏 bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah 😍