Melihadur 6.haftama girdim mide bulantılarım çok az ama açlık var sürekli et istiyor canım ben anlamadım normal mi bu ya şimdiden böyle isem naparım ben 😩😩😩😩
Merveee1 Melihadur tuzlu şeyler bir nebze olsun iyi geliyor bana doktorum çubuk kraker önerdi be tuzlu leblebi bulantı için haplar işe yaramıyor 😏
Elifffcik67 Melihadur yiyebilioken ye çünkü bulantılar tiksinmeler başlayınca açlıktan uyuyamayacaksın 😁 felaket tellalı gibi oldum ama benim başıma gelen bu o yüzden şimdi ye😁 hatta benim yeri de ye🤪
ZehraS Melihadur bende iyleydim cnm surekli acikiyordum yiyordum bes dk sinra yine ac ama cikarmaya baslayinca yediyimi uc kilo verdim ama son aylarda tekrar aldim
melkebtt Melihadur ayy ben o vakitlerde etten tiksinmistim ozellikel kofteden 😱 normal canim herkeste farkli sekilde gozukuyor sikayetler
Merveee1 Melihadur 😁😁😁😁 valla bende 5 haftalığım özellikle geceleri acıkıyorum meyveli yoğurtlar aldım yoksa kilo alırım geç saatler de yersem 🤦♀️
Kbrfyz Melihadur benm 6. Haftam da basladi kusmam bulantim suan 36. Haftamdayim halâ kusuyorum tuzlu cubuk leblebi ilac asla fayda etmedi maalesef 😑
Annesininbalbocugu Melihadur Benimde canım hep et istiyordu bide baktım oğlum oldu 😂 Tabi Allah'ın takdiri Midem o haftalarda hiç bulanması kusmadim sadece wc mutfak felan kokuyordu o kadar
Melihadur Merveee1 aslında bizden de beslenmiyor Beşlerimiz ama işte bana da garip valla sabah yumurta yediğimde bile et tadı aldım ayy çok garip birşey 😂😂😂
Melihadur Kbrfyz ayyy allah kolaylık versin benim bulantım çok yok sadece midem yanıyor her akşam o kadar