ZeynepDuru17 yeschef-13 benim sezeryan canm normal se olabilir sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin rabbim benim mayista
Dilomonna [silindi] ben hareketlerinde azalma var dedim ultrason için uzandım tekme atmaya başladı 😄😄 o kadar tahlil verdim nst sakin olmam gerekiyor biraz daha
med_yil00 Boncukk123 çoğu şeyimiz aynı Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim de ilk grbelik. Hangi şehirdesin
merylii_ ZeynepDuru17 ilgileniyor, sorularına cevap buluyorlarsa sorun yok valla bazıları köpek gibi azarlıyor, burda kaç kişi de gördüm
Rabia_dgn ZeynepDuru17 Tam tamına 30 haftalık olduk 🤩 Mayıs 21 son gibi gözüküyor ama bakalım ne zaman gelmek isterse o zaman gelcek prensesiim 🌸💕
Rabia_dgn ZeynepDuru17 İlk gebeliğim ve bir aksilik olmazsa normal doğum bekliyoruz doktorum 20 si son diyor şuan için ama ne olur ne gider Tabi ki belli değil 😊
ZeynepDuru17 YldrmNUR benimki daha belli değil canım önce kız dediler 15 Şubat’ta erkeğe benziyor dediler yarın kesin bişi söyleyin diyecem artık 🤣🙄☺️