Elif_49 Şimdi buda soru mu demeyin 🤭 Aklıma takıldı Ve ben isterim bebeğimin Allah’ın izniyle renkli gözlü olsun Acaba kime çekiyor daha çok bide bir yeşil biri kahve
Edaacar-ozkan Elif_49 genelde arkadaşlarımın çocukları babaya çekti benimde temennim o yönde yeşil gözlü eşim ben kahve 🤣
sakinanneee3 Elif_49 eşim bildigin yem yeşil gözlü🥰 2 kızım var birisi kahverengi birisi ela tarzı bir şey inşallah 🙏 oglumun ki yeşil olur bu arada benim ki kahverengi 😂
huysuz__ Elif_49 benim çok koyu kahve eşimin çok açık kahve .. kızım da oğlum da babanın göz rengini aldı, hoş her yerleri baba tarafı ikisinin de, ben sadece doğurma kısmında varım 😅😅😅
Tanem066 Benimde eşiğinde gözleri kahve.ama kızım mavi gözlü😀eşimin ailesinde var mavi göz onlara çekmiş demekki
HayaLim_Panbik amayinedeiyiilerledim esimde bende kahve gozluyuz.esimin rahmetli dedesi tek acik.mavi gozluymus. Dua edin renklu gozlu saglikli olsun cok hayalimdi renkli goz
aynenkezoaynen Elif_49 valla 5 kardeşiz babamın gözleri mavi hiç birimiz çekmemişiz. Amcam ve yengem var ikisinin de gözleri koyu kahve 4 oğlu oldu 3nün gözü yeşil ve sarışın oldu ailemizde hiç yeşil gözlü bir büyük olmaması dışında sorun yok😂
Elif_49 @Tanem066 benim eşimin tarafı komple kahve gibi benim de yeşil ağırlıklı dedem nenem babam kardeşlerim ve menn🥳 inşallah banada çeker
H-ckerana Elif_49 Ben yeşil gözlüyüm sarısınım.eşim kahverengi göz esmer ten.Oğlum kahverengi gözlü esmer bir çocuk oldu 😊 şimdi ikizlere hamileyim onlarda bana mı benzeyecek babasına mı merak ediyorum 😅
yasemincicekkk H-ckerana ayy bende sarışınım eşimde esmer . Hamileyim , diyorum bu çocuk esmer olursa kucağımda ne kadar yabancı emanet gibi duracak kkfdd 😁
Cennettunc Benim kayinbabam ve onun babası yeşil gözlü renkli yani insallah genden gelir göz rengi oğlum renkli göz olr
Gul2808 Elif_49 ten rengine kadar bana benziyor oğlum gozleri annem yeşil babasına benzeyen tek yeri kulak 🤣🤣🤣 babası esmer biz beyaz tenliyiz 😂😂
Elif_49 @H-ckerana ben de aynen dediğiniz gibiyim 💞 İnşallah güzel bir şekilde bize çekerler bilmiyorum kendimi sevdiğim için mi 🥰💛😍💜
H-ckerana Elif_49 Kocamda çok yakışıklıdır ona benzemeside hoşuma gitmedi değil ama kendi versiyonunuda merak ediyor insan 🙈 Sizinkide gönlünüze göre olsun inşallah 🐣
Papatyaa2 Bütün insanlarsa her göz rengi geni var önemli olan çocuğa hangisi geçmiş mesela kahverengi gözlü anne ve baba yeşil renk geni gönderdiyse yeşil baskın olur ve renk yeşil olur