Ozlemtoy emirtimr1 hayır hamileyim çok araştırdım en uygun ve en kullanışlısı o hantal değil küçük kapanınca valiz gibi oluyor travel gibi puseti de var görünüş olarak daha güzeller var ama önemli olam kullanışlı olması bende onu alacağım inşallah tek elle kapanıp açılıyor youtubede detaylı videolar var
Sudeakay Ben kabin sistem aldım hamilton v2 marka aldım sürüşü çok rahat açması kapaması çok pratik çok beğendik
Havvadmrsnl FatihCinar05-20-24 e bebekte görmüştük çok beğendik daha kullanmadık ama iyi ve sağlan duruyo
Ezel16 Limonlukekkk Canım fiyatı çok iyiymiş 🤗🤗 Gerçekten tecrübesizlik çok zor 🥹🥹🥹 İnşallah bizde öğreneceğiz canım 🥰🥰🥰 Peki canım arabaya falan uyumlu oluyor mu sıkıntı yok değil mi ? Birde nerden sipariş versin canım kaç güne geliyor kargo 😊
Limonlukekkk Ezel16 canım sen hakkaten tecrübesizsin fiyatı çok uygun değil 3000 den 50 bine kadar bebek arabası var bu orta hallli ben başka çocuk düşünmediğim için stokke falan almadım pusetı uyumlu mu derken o zaten bebek arabasının parçası 😂
Ezel16 Limonlukekkk 🙈🙈🙈 Canım ya ben yurtdışındayım burda daha pahalı aynı markalar o yüzden uygun geldi 🙈 Ama tecrübe 0 yani 🤣🤣🫠🫠🫠 Canım bazı arabalar puseti ayrı arabası ayrı oluyor ya o yüzden sordum 🙈 Chicco da şuan yok mesela puseti ayrı alıyorsun 🥹
Ezel16 Limonlukekkk Süper 🥰 2-3 çocuk büyütmez mi bu araba 🙈 İyi olsun 2-3 bebek büyütsün istiyorum 🤣
Limonlukekkk Ezel16 haaaa yurtdışında oldugun için sana 16000 ucuz gelmiştir kuşum tabi dolar yada euro ile para kazanan biri için 16000 para değil tabi 😂😂 pusetle birlikte satılıo ayrı ayrı değil
Ezel16 Limonlukekkk 🙈🙈🙈🙈 Tamam canım ben bu markayı da bir değerlendireyim çok teşekkür ederim bilgilerin için 🤗🤗😊😊
Ezel16 Limonlukekkk Tamam canım o zaman 🙈🤣 1 kere alalım sağlam olsun iyisi olsun ağzı yüzü dağılmasın istiyorum arabanın o sebeple sordum canım 🥹🥹🥹
Aslan4mom Kapadokya chicco olala mükemmel bir araba hem hafif hem kullanışlı temizliği kolay kabin boy 👍🏼
zeynpdgn Mamas Papas Ocarro aldık. Biraz ağır araba ama çok sağlam. Baby Mall’den aldık her şeyi. Mart sonuna kadar %15 indirim var haberiniz olsun😊
Bhr65700 Bagi nanofold 3 aldım, sürüş kolaylığı ve valiz şeklinde taşınırlığı ve de kalitesi beni tatmin etti, kasımda 15.000 tlye almıştım şuan ne kadar bilmiyorum tavsiye ederim
Rabiul Bilgee16 bende beğendim arabayı ama dediğin gibi daha ağırdır diye tercih etmedim ama sürmedim yani ebebekte de Chrome biraz daha kibardı içime sindi güle güle kullanalım 💝