Kapadokya Az yer kaplayan, hafif, kaliteli, pratik kullanımlı önerebileceğiniz bebek arabaları varmı acaba?
Limonlukekkk e_blue_sky_a bizde baştan civilde baktık hoşumuza gitti direkt ama almadık babaannemız alacaktı para göndermesını bekledik sonra bi gittik civilde bitmiş kraftın sitesinden aldık sorunsuz geldi kiremit rengi aldık kullanmak için sabırsızlanıyorum teyzesi
e_blue_sky_a Limonlukekkk aynı Şey bize de oldu yılbaşı öncesi 9000 idi Bi alt model kraft kenya. Alacağım diyen kişi sözünü tutmadı 😀 yılbaşı sonrası Bi üst modeli 15e aldık civilden ama 3000 TL de hediye çeki verdiler
Damlaozzz Bende sizin gibi araştırma içerisindeydim kraft kenya ve chicco goody plus arasında kalmıştım bagaj sorunundan dolayı chicco goody plus tercih ettim hem hafif hemde az yer kaplıyor
emirtimr1 Elanora33 airayı sayenizde gördüm inceledim baya beğendim hem fiyat olarak hemde kullanım açısından çok güzelmiş sayenizde şuan onu anladım 😂😂 teşekkür ederim🙏🏼
Rabiul Kapadokya joie Chrome aldım ben öneririm çift yönlü kullanım var baby plusun puseti uyum sağlıyor sürüşü hafif ve konforlu
KayraVeAnnesi_06 Kapadokya Bagi Neo Maxi cosi leona2 Elele mido 2 Bu ürünlerin hepsi çift yönlü kabin boy bebek arabası , travel olarak da puset takılıp kullanılabiliyor
birLinaannesi Kapadokya bende hakkımı KK ( Kraft Kenya) modelinden kullandım. Evet bir tık pahalı ama kullanışlı olduğu gördüm alan arkadaşlarımdan. 🙏🏻
Hande01 Kapadokya Kraft kenya eşimle o kadar çok beğendik ki bagi Neo ve ikisi arasında kalmıştım ben eşim illa Kraft dedi daha kullanmadık ama YouTube da videolari var izleyin bence
Rabiul Bilgee16 o modelde çok güzel canım denemedim ama ebebekte konfor kısmını ve ağırlık kısmını bilemiyorum bi arkadaşım literax 4 modelini almıştı ağır dediği için almadım bende şuan indirime girmiş yeni mi aldınız geçen gün ki indirimden mi aldınız
keremtahamom_ Kapadokya ben de kraft kenya tercih ettim. Aralık ayında 14bin tlye çok beğenerek aldık inşallah memnun kalırız