Guness90 Aysenur01 iğneyi 12. Hafta da bıraktım, ilacını ağız yoluyla alıyorum hamileliğimi 5 haftalıkken öğrendim suan 30+4 haftalık olduk hala kullanıyorum ☺️
Zeliha66 Aysenur01 12. Haftamda progestana 17.haftamda pruloton depot a basladik ikisini bi kullanıyorum progestani günde 2kere vajinal igneyide haftada 1 kere vuruluyorum. 36.haftaya kadar devam edicez. 28+6 olduk
busra6161 6. haftada basladim 37+3um hala kullaniyorum gunde 2 kez 200 mg dunden itibaren gunde 3 kez doguma kadar 1 hafta yani
Sulemrahkuzey Aysenur01 6 haftadan 32.ye kadar kullanıp bırakmıştım ama kanamam başlayınca tekrar kullanmaya başladım 38 de bırakıcam
Gamzeciks Aysenur01 ben fitil kullandim. Yaklasik 2 hafta kadar kullanmistim bi kutu fitil bitene kadar.
zgeGen Aysenur01 ben en başından beri kullandım 1 kez günde oda gece ilk başta ağızdandı sonra vajinal yolla aldım 34 e gelince bıraktırdı doktor ilacını
Beyazlale Canım sanırım doguma kadar 😊 gunde iki kere vajinal kullaniyorum- prolutan depot haftada bir kullanıyorum Hamileligimi öğrendiğimden beri kullaniyorum progestan i