buse7272722 kizlar geceden beri cok kötüyüm istifar ettim 3 kere testim dün silik cizgiydi 2 dakkada cikti bat 17si 6 gün var daha kasiklarimda agri var gögüslerim hassas aciyo sizce hamilelik olabilirmi erken gebelik testi yapsam bugün?
buse7272722 buda testim cumartesi sabah idrariyla yaptim ve persembe negativi görmüsüdm asilama etkisi gitmismidir?
aynam buse7272722 ay canım bu teste göre pozitif gibi ama iğne etkisi için bişey diyemeyeceğim şu turuncu kabı çıkarsan daha net görürsün çok belirginse iğne etkisi değildir
buse7272722 aynam askim turuncu kabi cikardim ayni ordada bu erken gebelik testi döllendikten 8 gün sonra dogru cikariyor dediler arkadasimda böyle ögrenmisdi ama yinede ümitlenmek istemiyorum..
buse7272722 aynam off bizim burda kan verme sistemi yok belirli sebep göstermem gerek sonra randevu yapiyolar öyle kan verebiliyosun🙁🙁 viyanadayim
aynam buse7272722 hadi ya kötüymüş öyle midem bulanıyor hastayım falan diye gitsen sonra ilaç vermeden şüphem var desen bakarlar mı acaba