Duygu0621 Kızlar bugün memoriale gidicem kontrolüm var . 12 haftalığım . Cinsiyeti söyleyen doktorlar var ama herkes söylemiyor sanırım 15. Haftayı bekliyorlar 🥲
gokcegn21 Duygu0621 ben de 13 oldum garantiye almak için 15 te gidecem özele. Ama meraktan ta duramıyorum 😂
huysuz__ Duygu0621 özeller söylüyor, en azından tahmin yapıyor ama bebişin yüksek müsadesine bağlı bir durum 😁 pozisyonu iyiyse, Bi yorum yapar sorarsan. Devlet genelde 15 16 ya kadar söylemiyo 🥲
gokcegn21 Duygu0621 pardon bişey soracam acaba cinsiyeti öğrenebildiniz mi memorialin cihazları iyi olur genelde göstermiştir umarım kendini bebeğiniz
Duygu0621 gokcegn21 merhaba doktor sadece tahminde bulundu , kız bebek ama yanılabilirim dedi detaylı bakmadı . Ve bende ultrasonda cinsiyetten anlıyorum görünce . Bana göstermesini rica ettim 2 hafta sonra gelin diye gülümsedi 😂
gokcegn21 Duygu0621 😂😂😂anladım Canm hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin. Bende 13 haftalık oldum daha gitmedim kararsızım gidip gitmemekte
gokcegn21 Duygu0621 en son 9 haftalıkken gittim şimdi gitsem gitmesem diye kararsız kaldım en iyisii 15/16 yi beklemek ozmaan 😂