Pnrzlh Kızlar midem yanıyor 37+3 o surubtan içtim 09.01.2019 da sezeryan olacagım cunku oglum tembel sanırım 🤣 dönmemiş ve iriymis com tırsıyorum ilk hamileligim genel anestesiyi kabul etmedi doktoru. 😥
Mrveglsn Pnrzlh çıldıracam midemde haImsızlık var 26 haftalığız napıcamı şaşırdım me yediğimden anlıuorm acıkıyorum tekrar yiyemiyoruö hep bi şişkinlik ne zaman geçer 🥺
Elifffcik67 Pnrzlh ılık süt iç derler mide yanması için bana sade soda da iyi geliyordu🤗 bir de demeden geçemeyeceğim o miyde diil mide 😆😆😆😆 inşallah komiklik olsun diye öyle yazmışsındır😆😆😆
Kadirvemalik Soğuk süt,salatalık,elma bunlar bana iyi geliyordu hamileyken bunlardan birini tükettikten sonra soluma yatardım iyi gelirdi dene istersen😊
Pnrzlh Dyg34 çünkü genel annestesi vucuda cabuk yayılan birsey oldugu için direk bebege gecermiş oyuzden önermiyo
Gulsedogan Rennie diye bi hap var ben onu kullanıyorum sizde doktorunuza sorun öyle kullanın bn çok rahatım 36 haftalığız
Dyg34 Pnrzlh bende genel isterim diye düsünüyordum aşırı kararsızım digerinide çevremde olanlar önermedi bende ilk defa ameliyataneye giricem fena kararsızım ama dediginizi bende duydum bebegi sersemleştiriyormuş
Pnrzlh Dyg34 sorma kımse korkma diyorda korkuyorm ülperti girdi bana ama o bebiş olede bole de cıkacak yapacak birsey yok 😢