aisha-02 Kizlar merhaba. Gurcustandan geliyorum turkiyeye, ve hangi doktura hastaneye gedecegimi bilmiyorum. Bana yardimci olursaniz sevinirim… 3 yildir evliyim ve cocuk sahibi olmak istiyorum tedavi icin doktor onerirmisiniz?
UmayAsya aisha-02 doç.dr.Mehmet Faruk Karslı veya Dr Erhan karaalp ikisi de çok iyi Instagramdan bakabilirsiniz
Hayat70 aisha-02 Öncelikle merhaba canım.Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Konya’da Ali Acar bey var onu araştrabilirsin baya övüyorlar onuda.Bende pcos yumurta tembelliği falan vardı olmadı benimde 3 yıl .Daha sonra iki defa kürtaj oldum şimdi tekrar gebeyim nasip olursa bakalım.Umarim bir yardımım dokunur.😇
Miniktosbaa aisha-02 İstanbul Acıbadem maslak prof.dr.Çağlar Yazıcıoğlu şiddetle tavsiye ederim hiç durma git
aisha-02 Ozlem_032 canim ben gurgistanda tiflisteyim. Ama turkiyede iyi bir doktor ariyorum hangi şehirde oldugu fark etmez
aisha-02 Bbk88 AMH- 0,05. FSH - oynuyor her ay bazen 30 bazen 88 ve araliklarda bi sayı. Burda bu amh degeriyle kendi yumurtamla hamile kalamayacagimi söyluyorler. Sadece donor yumurtasi kullana biliecegimi diyorlar. Turkiyedede muayene olmak istedim
gunesinannesi__ aisha-02 maddi durumun varsa Amerikan hastanesi Bülent urman bahceci filan sırf reklam bu adamin reklama ihtiyacı yok bilgisi ve tecrubesi hepsini sollar.
zeynep_mina aisha-02 gidipte cocuk sahibi olmayan kalmadi asiri iyi bi doktor , Ayşe Büyüköğüt Fatih/İstanbul özel muayenehanesi var mutlaka gidin.
aisha-02 Hayat70 hayir baktirdim sadece uygulamaya biraz gec girdim o yuzden zamaninda cevap veremedim