ceydaasf1234 annesinin_kelebekleri bu mübarek ayda güzel bir haber alırsın inşallah baya belli ediyo gözün aydın
mrserdogan12_ annesinin_kelebekleri evet hamilesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın banada dua et olurmu 1 düşüğüm oldu 1 senedirde tık yok çok istiyoruz bu mübarek ayda çifte bayram yaşayalım 🥺
annesinin_kelebekleri mrserdogan12_ amin inşallah Allah gönlünüze göre versin sağlıklı hayırlı bir evlat
myangelson annesinin_kelebekleri ay gözünüz aydinn rabbim sağlıklı kolay bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰
Alinrabia annesinin_kelebekleri anladım cnm bekle 6.cı haftaya kadr bnde 6+5 de hem kalp atısını duydum hem kese gorunmustu
Daisyy000 annesinin_kelebekleri Haydi hayırlı olsun,sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun insallah 🌿
annesinin_kelebekleri Umudumsun098 2 gundur sabahları biraz mide bulantısı, halsizlik birde uyku hali
FatmaB_ annesinin_kelebekleri canım tebrik ederim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de bat 12 iki gere kan verdim negatif çıktı. Lütfen bana da dua eder misin 🦋
annesinin_kelebekleri FatmaB_ FatmaB_ çok teşekkür ederim çok sağolun, Allah gönlünüze göre versin inşallah kucağınızı doldursun