Simgesell Berivankndmr yok merak etme gelişimi yerindeyse ciğerleri uygunsa almıyorlar ben 37+5 de 2350 doğurdum 2100 e düştü ama gelişimi yerindeydi
Berivankndmr Simgesell inşallah ya bu hafta daha çok dikkat edeceğim beslenmeme bakalım toparlanacak mı çok korktum moralim baya bozuldu
tatlibebegim_ Berivankndmr benimde 31+5de 1968 gram dedi ama bana az gibi geldi normalde daha hızlı kilo alıyodu 30da 1700 gramdı
Berivankndmr tatlibebegim_ kilosu 2 olması lazımdı ama 1500 gram dedi az beslenmene çok dikkat et haftaya gel dedi
feyzaaytac tatlibebegim_ bende bugün doktora gittim 31+4teyiz kilosu 1350g doktor normal dedi. Sizinki biraz fazla abartmış. Çok da endişe edip strese girmeyin bence. Bu saatten sonra almaya başlayacak zaten
tatlibebegim_ Berivankndmr zaten bebeğin kilosu anne baba nasılsa ortalaması çıkıyomuş minyon bebeğiniz demek ki sağlık durumu iyiyse kilo alır son zamanlarda inşallah
Techr Berivankndmr 32+3 te 2 kiloydu doktor haftası ile uyumlu dedi sizinki nasıl 31 de 2 olacakmış ki doktorlarda bir garip.. panik yapmayın güzel bir beslenme rutini ile toplanır inşallah
Lalemm86 Berivankndmr çok düşük değil beslenmene dikkat et bebeğe kilo aldısrakcak şeyler ye ceviz muz süt yoğurt kefir et balık
XBirmelekannesiii Berivankndmr benim de bir ara bebeğimin kilosu azdı düzenli olarak havuç turp mor lahana ve her akşam bunları karıştırıp salata şeklinde yiyordum bebeğimin kilosu şu an gayet iyi 40 haftalığı 3.500 gram
Nuraslanklc Berivankndmr klasik kefir kaşar muz falan onlar bende işe yaramadı midem yanıyor diye günlük 1 lt süt içiyordum o sıra kilosu haftasını yakaladı yani sütte kilo aldırıyor bebeğe
Berivankndmr Lalemm86 doktor çok düşük deyince korktum açıkçası dediğiniz gibi dikkat edeceğim düzelir inşallah
BurcuY92 Berivankndmr Bol protein önerdi doktorum geri kaldığında. Sabahları 2 haşlanmış yumurta, peynir yedim. Bol bol protein aldım. Kefir ve ev yoğurdu yedim.10 günde açığı kapattı.