Papatya_345414 yaaa ne demek bende hiçbirşey bilmeyerek bu yola girdim işin içine girince öğrendim herşeyi, hatta rapor rapor dedikleri şeyi ben bu tüp bebek ilaçları için olan rapor sanıyordum özelde değil devlette veriliyor sanıyordum bu raporu o yüzden doktorum bi devleti deneyin raporu almaya çalışın deyince ankarada denedik baktık uzayacak özele geldim ve bahsettim oda muhasebe kısmını aradı ve fiyatta sadece 8500₺ fark vereceğimi söyledi belki bu miktar değişiyordur merkezden merkeze onu bilmiyorum. Ama doktoruma söyledim bu ilaçları biz çok pahalı mi alıcaz bu rapor orda mı işimize yarayacak dediğimde o raporu sana bende veririm 3 doktor onayı ile bahsettiğimiz rapor o değil, bu çiftin gerekli işlemlere rağmen şu kadar zamanda bebekleri olmadığı için tüp bebek yapılması gerekir raporu var dedi ve sanırım o raporunda bi geçerlilik süresi vardı 3 yada 5 yıl gibi, doktorun öyle diyince oh be dedim 8500 hiçbişe hocam başlayalım dedim direk. Hatta ilaçlarım raporsuz 12 bin tutuyordu 9 bin civarı para ödedim ilk başta gonal f ve ovitrelle birde cetrotide olan iğnelere. Ben böyle şeyleri bilmiyordum her kafadan ses çıkıyordu isterim ki bu yol yeterince çetrefilli her detayıyla bilsinler bildiğim tüm şeyleri anlatayım ki hazırlıklı olsunlar inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim yormasın incitmesin kimseyi 💐🤲🕊