merve1406_ Merhaba 27+2 haftalık hamileyim taşınma sebebiyle doktor değiştiricem özel sağlık sigortam kapsamında bu hastaneyi tercih ettim araştırmamda Ayça hanıma denk geldim daha önce takipli olan veya devam eden var mı ? Varsa memnun musunuz ?
Aden17 merve1406_ arkadaşım ben de dediğim gibi 2. Doğumum olacak inşallah çok büyük bi beklenti bekleme Ayça hoca ile zorunlu kaldığım zamanlarda tanıştım 2 sefer..iyiydi ama böyle öveceğim ilgili vs vs bi muayene geçirmedim..
merve1406_ Ezggg hastanenin ultrason görüntüleri nasıl peki eski takipli doktorumda fotoğraf kalınlığında alıyordum ama taşındıktan sonra iki farklı hastaneye gittim ikisi de kağıt gibi belirsiz görüntü verdi🥹 bir de doktorunuz normal doğumu destekliyor mu sezeryan yanlısı mı ?
Aden17 Ezggg bişi dicem ben de 4 yıldır gidiyorum ve 2. Gebeliğim başak hoca takipliyim. Kanamam vardı acil gitişliydim fatma hanım beni kabul etmedi biliyor musunuz? Hastası da yoktu… mutlaka iyisinizdir ama ben şıkır şıkır kanama geçirirken hasta kabul etmemek ?
Ezggg merve1406_ dediğiniz gibi fotoğraf şeklinde renkli görüntü veriyor. Normal doğumu destekliyor 🌸
Ezggg Aden17 yaaa çok şaşırdım. Böyle bir durum beklemezdim. Eminim altında yatan başka bir sebep vardır ama acil durumda da bakmamak çok mantıklı gelmedi 🥺
Aden17 Ezggg yok canım biliyorsun orası bir kat hatta kimse yoktu bekleyen asistanı girdi kabul etmedi… kanama ya ve 16. Haftamdı kırmızı.. söyledim de… sonra 20 dk sonra Ayça aldı beni
merve1406_ Aden17 ay çok geçmiş olsun çok şaşırdım inşallah ciddi bi sebepten değildi kanamanız.. birkaç hasta yorumuna denk gelmiştim bu şekilde doktor gerçekten çok önemli aynı doktordan başkası çok memnunken başkası hiç memnun kalmayabiliyor ben Ayça hanıma aldım randevu araştırıp hoşuma gitmişti bakalım gidince yıldızımız uyuşursa devam edicem bu 3. Doktor değişikliği olacak yoruldum artık 🥹
merve1406_ Aden17 randevular dolu olduğu için Ayça hanıma 23 marta alabildim en erken inşallah sağ Salim kucağımıza alırız bebişlerimizi 🤲🏻
Asu_moi Central hospital’ın kadın doğumu cok kötü bence.. başağa denk gelmiştim ukala,kendini beğenmişin tekiydi.. eskiden cok kaliteli doktorları vardı şuanda mahvolmuş durumda
merve1406_ Asu_moi hadi ya inşallah gideceğim doktordan memnun kalırım makul yakınlıkta ve sigortamın geçtiği doğum ücretinin daha uygun olduğu burası vardı 😕 hayırlısı diyelim 🙏🏻
Aden17 merve1406_ detsyloda böbrek genişlemesi çıktı ben de bi sonraki randevuyu iple çekiyorum :( doğum ücretini sordunuz mu
Nilsu94 merve1406_ merhaba , Ayça hanım dan memnun kaldınız mı acaba ? İlk hamileligimi öğrendiğimde gittim , sonrasında tatile çıktık dönüşte gel tekrar dedi. Haftaya tekrar gideceğim muayeneye ama takipli hastası olan birinden yorum almak istiyorum 🙏🙏🙏
merve1406_ Aden17 asla bildiğim bi konu değil ama inşallah ciddi bir şey yoktur güzel haberle dönersiniz 🙏🏻 25 bin gibi fiyat vermişlerdi normal doğuma
Aden17 merve1406_ inşallah canım.. şeker yüklemesi yaptırdın mı ? Cumartesi gideceğim ben de bakalım..
merve1406_ Aden17 evet yaptırdım doktor ne olur ne olmaz yapalım dedi 75 ml normal değer aralığındaydı çok şükür 🙏🏻