On-Fr-Tu Selamlar günaydınlar gece düşünmekten uyuyamadım oğlum da sabah kaldırdı. Yarın 6 bucuk hastaneye yatışım var. Çookkkkk heyecan var. 2. Oğlum olacak. Benımle aynı olan var mı? YER DENİZLİ :)
Elsa2019 On-Fr-Tu hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza kavuştursun,ben de denizlideyim hangi hastanede yapacaksınız? Benim de 27 si inşallah
Seymanurrr06 On-Fr-Tu benim de yarın doğumum olacakkk 🥺 çok korkuyorum ikinci olmasına rağmen sanırım olanları bildiğimden korkuyorum inşallah su gibi çok kolay geçer hepimizin doğumu 🌸
Bircanm On-Fr-Tu Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizimde perşembe sabah yatış inşallah şimdiden uyuyamıyorum evin içinde dolanıp duruyorum heyecan dorukta 😅❤️
Pamuk7 Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ☺️ Ben bugün sezeryan olcam bende cok heyecanliyim 😳
Elsa2019 On-Fr-Tu benim tekdende İlker Kayhan, ben de ilk doğumumu özel sağlıkta yapmıştım. Genel anestezi mi olacak spinal mi?
On-Fr-Tu Bircanm ayy çok az kalıyor , günler çok hızlı son günlerim sırf temızlık ile geçti. Allah kolaylık versin hepimize
On-Fr-Tu Pamuk7 Allah kolaylık versin. Siz daha yakınsınız doğuma. Ben bugün halletmem gereken işleri yapacağım. Halılar geldi onlar serilecek
Elsa2019 On-Fr-Tu deva Hazar dı doktorum, ben de spinal olmayı düşünüyorum ama baş ağrısı muhabbeti korkutuyor beni
On-Fr-Tu Elsa2019 ben ilki de spinal oldum hiiiç ağrı olmadı. Belde ağrı kalıyor dedi ler hiiiç olmadı. Hatta doktorum kahve göndermiş içtim keyfi içtim başım ağrımadı
On-Fr-Tu Seymanurrr06 neden akşam oldu? Acaba 2 gün mü kalacaksınız hastanede? Benim doktorum sabah 7de yatağında ol dedi. 1 gün yatırıyor çünkü. Allah sağ salim kucağa aldırsın ya yardımcın olsun
Seymanurrr06 On-Fr-Tu amin inşallah cümlemizi sağlıkla kavuştursun 🌸 sabah 7.30 da yatış yapılacak inşallah 2 gün kalıyoruz hastanede 🙏