yasemincicekkk Giz91 Van da alfagen firması . Bende Van da ikamet etmiyorum , bana tüp göndereceklerdi ben sağlık ocağında kanı aldırıp verdikleri adrese gönderecektim . Fiyat araştırırken en uygun fiyatı burası vermişti
2prensesannesiiii Giz91 Eskişehir Osman Gazi üniversite hastanesi ücretsiz diyebiliyorum sadece muayene ücreti alınıyormuş galiba bi araştırın
Rukicanga Giz91 İkili tarama testi mi oluyor? Bugun çok yer araştırdım ben de özel hastanelerden 3-4 bin fiyat aldım. Bu cumartesi günü yaptıracağım en uygun burda buldum 1200 tl şu laboratuvarda-> www.labistanbul.com.tr
Reina Giz91 eskişehire arabyla gidip gelseniz yine daha kârlı olacak😄 12 binde aşağı yokmuş özellerde
Reina Rukicanga hayır nipt başka birsey. Bebeğin genetiğindeki bir çok hastalığa bakılıyor. Bunu yaptırınca zaten 2li 3lü yaptırmanıza gerek kalmıyor
Reina Rukicanga kız ben değil post sahibi istiyor😄 sende 2 li falan yaptırma direkt nipt herşeyi gösteriyor. 2 li de çok gördüm çocuk problemli diyorlar halbuki hiçbirşey yok. Yine gen testine gönderiyorlar
Rukicanga Reina Sonradan farkettim sildim yorumumu pardon 😁 valla nipt dediğiniz gibi fiyatlardaysa öyle bir bütçem yok maalesef. Yine de araştırıcam ama doktorum ikili tarama yeterli demişti
Reina Rukicanga osmangazi bedavaya yapıyormuş eskişehirde. İkiliye vereceğin parayla gider gelirsin hem herşeyini öğreniyorsn çocuğun:)
Mrvtrk Ben panaroma natera diye bir yerle anlaştım. Doktorum tavsiye etti. Çarşamba günü gelip evde kan alacak hemşireler. Amerikaya gönderiyorlarmış. 465 dolar
Giz91 Mrvtrk ben orayla görüştüm dokyor rehmi bey derseniz 15 marta kadar 325 dolar 15 marttan sonra 355 dolar istiyorlar
boraninannesi_ yeni-annelik geçen salı işyerime gelip kan aldılar, henüz bir dönüş almadık on iş günü demişlerdi