efsanee_ Mervemerve95 ben her iki şekilde de kullandım kabız olmadım. Yediklerinizle alakalı olabilir mi. Sebze tüketimini arttırın bol yeşillikli salata
Hulyalp Mervemerve95 sabahlari ac karnina 3 4 kuru kayisi 1 bardak ilik su soguk olmasin. Yarim saate rahatca cikarsin insallah. Olmadi doktoruna soyle dopalak diyeydi galiba oyle bi kabizlik ilaci veriyor.
songul123 Mervemerve95 ben kullanıyorum günde 3 defa kabızda oluyorum fakat kabizlikla alakalı olmadığını söylemişti doktorum yani hamilelikte kabız olman çok normalmiş canım benim doktoruna şöyle şurup veriyor onun için
songul123 seyma281015 sakin ıkınma olurmu benimde düşük riskim var 3 gün çıkmıyorum bagzen suyu çok iç birde doktorun şurup yazsın sana
Mervemerve95 Bende 4 gündür kullanıyorum 3 gündür böyleyim ve karnım patlayacak gibi😔 bunun çözümü yokmu 😔🙈
efsanee_ Mervemerve95 hımmm bilmiyorum canım. Bnm kabızlık sorunum normalde de yoktu belki ondan etkilememiştir bni.
Mervemerve95 İlacı içmeye başladıktan sonra oldu 😔 doktorumda 1 ay sonra gel demişti 15 20 gün böyle zor idare ederim 😔