İlk doğumum çocuğumun hareketsizliği ve son ay hiç kilo almaması sebebiyle sini sancı ve fitille başlayıp inatçı yavrumun göğüs kafesimin üstünde adeti bir top gibi durması ve benim nefessiz kalıp morarmam ile sezaryen ile sonuçlandı ve müthiş rahat bir şekilde toparlandım ama buna rağmen tek istediğim şey en az iki yaş arasının olması ve ikinci bebeğimi doğal doğum ile kucağıma almaktı. Şimdi o bebeğim 23 aylık karnımdaki miniğim ise 24 haftalık araları nasipse 26 aydan fazla olacak, ilk doğumumu yaptıran doktorum bunun risklerini sen kabul etsen bile benim kalbim kaldırmaz 10 cm açıklıkla gelsen bile seni sezaryene almak zorundayım dediği için Allah nasip kısmet ederse bu aydan itibaren Pendik Medipol hastanesi Aytekin hanım ile görüşeceğim, kendisi Anadolu yakasındaki en çok SSVD yaptıran ve adından hep memnuniyetle bahsettiren bir doktor. Kendisini instagramdan da takip ediyorum gerçekten neredeyse günde bir iki SSVD yapıyor ve çoğunluğu hep güleryüz ile yürüyerek çıkıyor doğumhaneden. Bende hiçbir hastalığım yokken ayni yerden ikinci ameliyatı olmak istemediğim için ve hiç olmazsa bu duyguyu hayatımda bir kere yaşamak istediğim için kendisini tercih ediyorum. Kendisi olmaz der ise evimin en yakınındaki memnuniyeti yüksek başka bir doktorda sezaryen olacağım.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi 💖