Blackkcat Msydn6 evet ilkinde yakalamışım ama farketmez ya erkeğede alıştım sadece oğluşlar fazla yaramaz oluyor,benimkilerin arasında yaş var baya Allahtan;)
N-23 Beyzab95 bende aynı şekilde iyiki varsınız sizin desteklerinizle atlattım o zor günleri @Dylann_3433 @Blackkcat @Beyzab95 @Gizemd-01
Beyzab95 Blackkcat ben 1 taneye zor bakıyorum ağlıyorum 4 çok zordur 😨 nasılsın nasıl gidiyor nasıl oldun
Blackkcat Beyzab95 zor ama çok şükür,her şey yolunda Allaha şükür şu klasik hohusa duygusallığı kalksa üstümden daha iyi olacak😌🙃yarın kontrolümüz var bakalım inş sorun yoktur bebede bende,sen nasıl oldun,toparlandın mı biraz daha
Gizemd-01 N-23 bekletiyor doktor. Cumartesi gel dedi bakalım hala kordon dolanıksa sezeryana dönelim dedi. Kordon yoksa da suni sancı ile başlatalım doğumu diyor. Çünkü fazla kilo alıyor kırkı da beklersek normal yapman zor olur dedi
Beyzab95 Gizemd-01 çoook zorlanıyorum çok fazla hemde hiç böyle hayal etmemiştim birde hastanede silikon uç verdiler emzirmelerim berbat geçiyor sakın verirlerse kabul etme