Yıllardır buralardayım tabi arada sildim yükledim ama bir çok arkadaşlık edindim,aynı kaderi paylaştık,dertleştik,konuştuk…ilk çocuğumu normal doğum yaptım,2.çocuğum 40. haftada bol sancıyla kordonu 3.5kat dolamış gelemiyordu kalp atışları çok düştü ve acilen sezaryene girdim,3.çocuğumu plasenta previa totalisle ve bol kanamalı hastanelerde yatmalı olarak tamamladım 37+6 da suyum geldi ve bol sancıyla hastane uçtuk o kadar kanamaya ve söylenen bir çok şeye rağmen sağlıkla geldi,4.çocuğum sürpriz yumurtama hamile olduğumu öğrendim şaşkınlık ve şoktan çıktık bu bebeğimde de başlarda plasentası aşağılardaydı sonra alt segment olarak devam ettik sorunsuz güzel gidiyordu son haftalar ancak 37+2 de gece 2 gibi kalktım baktım sancı var gibi aman yalancı sancıdır dedim hemen geri uyumaya çalıştım ama yok 15 dk ya yine girdi,bekledim tekrar geldi falan derken saat 4 oldu,ciddiyeti anlamıştım evi toparlamaya başladım,gittikçe artıyordu ağrım ama ben hala evi ayarlamaya çocukları ayarlamaya uğraşıyordum🙈bu arada hastane çantam hazır değildi,hastane çıkışını yeni sipariş vermiştim o gece,daha bebeğimin ismini bile netleştirememiştik bir ismi bile yoktu,bir kaç eksik kalmıştı onları tamamlayacaktım ertesi gün temizlik yapılacaktı evde ve planlı sezaryen olacaktım 18Marta gün almıştık🌚eşimin doğumgününe denk geliyordu diye seviniyordum ama içerideki isimsiz bıdık gelmeyi tercih etti,neyse sancılarım sıklaştı saat 8.30 da çıktık evden,doktorumu aradım hemen geç erken biraz bi nst görelim dedi ama ben dedim hocam sancılar çok sık,acele et dedi bana,45dk lık yol vardı önümüzde de,neyse hastanede nst girdim sancı çıktı zaten ağrılarım arttı 1-2dk düştü dr geldi muyene etti dikiş yerlerin çok esnemiş dedi(eski sezaryen yerlerim)sancında çok sık dedi apar yitopar kanlarım alındı anestezi muayenesi oldum,Allahtan gece bir şeyler yemedim ama su içtim baya dedim anestezi dr hesapladı zaten 3saat dolmuş dedi tabi ben ölüyorum sancıdan saat 11i geçiyordu ameliyata girdik bir türlü spinal anestezi için boşluk bulamadık çok sancım vardı gerçekten bi şekil beni tuttular ve vuruldum ben iğneden korkarım ama ağrısız oldu zaten hemen uyuştu bacaklarım sedyeye yattım rahatladım sancı gidince,herkes hazırdı,eşimde geldi yanıma 5dk geçmedi bebeği bize gösterdiler tüm ekip babasına benzetti,ameliyathane ekibi harikaydı yalnız muhabbet ettik hep,kızlar ben baya bi sancı çektiğim için eski dikişlerim iyice esneyip incelmiş ama daha da önemlisi rahim yırtılmaya başlamış özellikle sezaryen olacak arkadaşlar sancı kanama vs olunda vakit kaybetmeden hastaneye koşun ben çok oyalandım neyse ameliyat anına devam edelim;)hiçbir şey hissetmedim keyifli geçti zaten sadece dokunma çekme hissi oluyor onun dışında acı asla yok,dr ramazan geliyor diye göbek adını Ramazan koydu ismini sordular henüz belli değil dedik🙈Mert ve Kağan arasındayız dedik,neyse eşim çıktı bebek temizlenmeye giyinmeye gitti,ben bir de tüpleri bağlattım yakıldı düğümlendi kesildi yani baya garantili bi işlem yapıldı 20dk sürmüştür işlem,sonra çıktık ameliyattan bitti çok başarılı bi sezaryen ameliyatı oldum,doktorum çok iyi oldukça tecrübeli😌diğer çocuklarımda da ona gitmiştim,37yaşında 4.bebeğimi kucağıma aldım çok güzel bi duygu kaç kez olursa olsun farketmez asla,odaya girdim bi kenarda gözleri açık beni bekliyordu,hemen emzirdim çok şükür tuttu sütümde geldi zaten hemen,1günde taburcu olduk ancak sarılık değeri sınır dendi,hem 37de doğması hem de kan uyuşmazlığı etkiliymiş,evden takip edilecek dendi,ertesi gün biraz daha çıktı yarın 5.güne girecek yine alınacak kan,eğer sıkıntı varsa fototerapi alacak,güzel emiyor arada mamada verdim düşsün diye ancak mamyı bıraktım sütüm çoğaldı diye,3.315 ve 52 cm doğdu bıdığım,adına karar verdik evde Kağan oldu🩵ben de 4 çocuklu bi anne olmaya adapte olmaya çalışıyorum biraz ani gelsede bebeğim her şey tamamlanıyor yeter ki sağlık olsun gerisi geliyor kızlar,herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebişlerrr🩵🩵 @N-23 @Gizemd-01 @Beyzab95 @Sermec27 @Dylann_3433 ve diğer tüm kıymetli arkadaşlarım hepinizi seviyorum😚