Deletedmom_116 Kizlar Oncelile İlk Orucumuz hayırlara vesile olsun Rabbim kabul etsin . Bilen vardır Yeni gebe odlugumu öğrendim ve testten beş gün sonra hafiften kanamam oldu şuan ara ara oluyor . Gebelik çok yeni kese vs yok daha Belki kimyasal gebelikte olabilirmiş . Kanama olduğundan bugün niyetleşmedim İçim buruk 🥲🥲Sizde durjmlar nedir
Youngmotherr Deletedmom_116 ben de tutamıyorum çünkü her an adet olabilirim bugünlerde o yüzden bölünmesin diye adetim bitince tutacağım şimdi leke gibi geliyor cünkü 🥺bebito da inşallah tutunur sana sağlıkla büyür 🥺
gokceekus17 Sağlıkla ilerler gebeliğiniz inşallah. Bende 25 haftalık oldum kullanmam gereken kaç ilaçları iğneler var bende tutamıyorum . İçim çok buruk. İnşAllah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alınca tutarız 🌸
Deletedmom_116 gokceekus17 gebeliginizin haftası ileri tutmamak daha sağlıklı olur tabiki . Geçen sene 8 aylık hamileydim tutamadım bu gebeliğim Kaçak oldu korunurken Dualarınızı eksik etmeyin olur mu 🥲Kacakta olsa Evlat soncuta Allah’ım tekrar sinamasin 🥺
maviipapatya İlk kez oruç tutamadığım bir sene… Gerçekten bir tarafım eksik girdim ramazana. İnşallah bol bol Kuranla, zikirle, dua ile istifade etmeyi planlıyorum. Herkese hayırlı ramazanlar 🌙
Deletedmom_116 maviipapatya Allah im kabul eglesin . Herşey güzel gunler için ♥️Dulaarina benide eklermisin 🥲Sağlıklı gebeliğim ilerlesin
gokceekus17 Deletedmom_116 Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻🌸