Meltemegemenburak Az önce elime sıcak süt döküldü baya ağrım var şu an elimde önerebileceginiz bişe var mı buz falan koyduk geçmiyo sızısı😣
Arzymn ZehraS yanığa diş macunu sirmenin hiç bir faydası yoktur, hatta enfeksiyon bile kaptırabilirsiniz. Halk arasında çokça bilinir ama yanlış bir bilgidir
ZehraS Arzymn valla ben surduyum oldu bi faydasi olmadi ama acisi dindi en azindan .Enfeksiyon falan da olmadi
reinamm Meltemegemenburak bunlardan hiçbirini yapma🙄 tazyiksiz soğuk suda 20 dk tut. Varsa Silverdin krem sür yoksa da bişey sürme yanık olan kısmı da sarma
Melike26 Meltemegemenburak yanığa buz koyulmaz daha çok yakarsın. Su koy bi kaba 20 dk Dursun sonrasında bepanten Hametan tarzı bi merhem varsa sür, kantaron yağı da çok iyi gelir. Geçmiş olsun
LinaDuru Bi tane yumurtayı kır yumurta akına batır elini hemen acısını alır iz falan da kalmaz su toplatmaz anında geçer
Cns_mry LinaDuru evet yumurtayı itfaiye ciler de kullanıyormuus . Bi yerde okumustum iz ve sızıyı geçırıyoms
reinamm Merveee1 sarıldığı zaman sardığınız şeyi kaldığınızda o deri yine kalkıyor. Birazda yanığın derecesine bağlı. Direkt tazyiksiz soğuk suda bekletmek gerek.
Elif1147 Meltemegemenburak yanık kremi var cnm eczaneler bilir söleyince veriolar o baya hafifletiyor
Merveee1 reinamm oda doğru zaten ama gazlı bezle sarılmazsa su toplayan yer patlarmış ve yanık daha acır hale geliyormuş ablam hemşire ordan biliyorum ben ama yanıgın derecesine bağlı tabi
Gamzearin Meltemegemenburak canım suda beklet sonra silverdin yada hametan sür sakınn başka şey sürme burda yazılan sarma aç bir d
Elif1147 Meltemegemenburak çok aşırı kaynayan bir sütse ve baya yabdıysa acike git canm yoksa enfeksiyon kaparsn pansuman yapıp sarıolar