dndugktg Bkt28 kesinlikle ve kesinlikle lansinoh kremini kullanmalısın cokkk ise yarıyor bir kere sür tmm küçük bi krem dışı mor geçmiş olsun
Dodomom Bkt28 ayyy ben bu acıyı biliyorum ilk gebelikte kan olmuştu ucu yoktu . Ellerim terliyordu emerken kızım. Sonra sürekli kendi sütümü sürdüm her 10 dk da falan öyle iyileşti
mavikalpvemavikalp Bkt28 doğru emzirme yöntemi kullanmalısınız İnternetten yazıp bakın lütfen doğru emzirme yöntemi diye Kahverengi kısmın çoğunu ağzına almalı sadece ucunu tutuyosa sıkıntı
dndugktg Kesinlikle lansinoh kremini almalısın cnm 1 kere sür tmm efsane bisey dışı mor küçük bi krem ama cokkk faydalii
Minigiim-vebenn52 Sütünü sür çok iyi geliyor Kalkan varsa kullan sürekli sütün kalkana dolarsa göğüs ucunda bekleye bekleye iyileşir
Annecik02 Bkt28 tahinin üzerine çıkan yağını okumuştum biri kullanıyordu burda deneyebilirsin kuzum işe yarıyor yazmıştı..
Meliek Bkt28 emin olun uç ile alakası yok doğru emzirme yöntemiyle alakası var Kuzenimin emin olun hiç ucu yok şuan ikinciyi doğurdu ve düzgün ders almasından dolayı çocuk şuan olmayan göğüsu tutuyor