Patito__ Nrsn2024 aminnn cnm Rabbim yardimcin olsun insallah cokcok cokkk kolay bir dogm olsun bu mubarek gnlerin hurmetine saglikla kucagina al evladini ins aminnn
Nrsn2024 Patito__ normal doğum diye başladık ama sezaryanla bittik 6 saat sancı çektim bebiş tam kanalda ilerlemedi 8 cm açıklıkla sezaryan oldum kavuştuk bebisimle🥰💙🙏
Boncukk123 minikfasulyeannesii gece olmayabiliyor canım poliklinik yok çünkü acil doktoru da anlar mı bilemedim ben test için gittiğimde kadın doğuma görün demişti ama lekelenmeyi es geçme sabah hemen kadın doğuma git düşük önleyici progestan başlatır belki bende 16.haftamda kahverengi lekelenme görmüştüm gece sabah hemen gitmiştim ilaç başlatmıştı
minikfasulyeannesii Allah razı olsun kızlar hepinizden geçti çok şükür orucuma niyetlendim gidebilirsem gidecem 2 cocugum da var bakalım hayırlısı onlar da hasta sağlık ocağındaki hemşireye sorum ona göre gidecem inşaAllah🤲🌹☺️😍
Cansubasar minikfasulyeannesii canım oruç tutma bence bebeğin için bebek bizden besleniyor sonuçta doktorlar uygun görmüyor oruç tutmayı , daha sonra borcunu tutarsın
Patito__ Nrsn2024 8 cm aciklikla sezeryanmi abowwww 😊😊😊 İki dogum birden yaptin sayilir ;))) Demekki nasip boleymis cnm sağlıklı olsunda bunada şükür Rabbim guzel gunler nasip etsin aminn